Simona Ionescu / Redactor Șef

„Românii au talent” 2021. Ei sunt finaliștii show-ului de divertisment

„Românii au talent” 2021. Ei sunt finaliștii show-ului de divertisment
Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România, „Românii au talent” 2021 și-a desemnat finaliștii.

Au luptat din răsputeri să cucerească publicul și jurații și au reușit. Ei sunt finaliștii show-ului de divertisment „Românii au talent” 2021.

„Românii au talent” 2021. Ei sunt finaliștii show-ului de divertisment

Acrobație, dans, numere de circ, roast, ventrilocie, rap și performanțe muzicale extraordinare. Spectacol, culoare, emoție, fericire. O bucurie pentru concurenți, jurați, spectatori, telespectatori și deopotrivă, prezentatori. Așa s-ar putea descrie „Românii au talent” 2021.

În acest sezon 24 de concurenți au arătat cât de talentați pot fi în cele două semifinale, sperând că-și vor găsi locul în marea finală. Publicul și-a ales preferații și 10 dintre ei și-au împlinit visul.

Wild card din partea juraților, Narcisa Ungureanu

În prima etapă, s-au calificat pentru finală Rareș Trufea, Ana-Maria Mărgean, Duo Turkeev, Daria Batschi, Gim. În cea de-a doua etapă au fost votați de public Remi Martin, Filip Cioc, Art of Robots, Dean Bowman și Magitot. Dintre cei 14 concurenți care nu au făcut parte din cele două semifinale, unul a primit un wild card de la jurați. Anul acesta, norocoasă a fost Narcisa Ungureanu.

Care sunt propunerile pentru premiul de originalitate

Și în acest an, a fost pus la bătaie un premiu de originalitate, care va fi în valoare de 10.000 de euro. Propunerile juraților pentru acest premiu sunt Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots.

În ceea ce privește marele câștigător al emisiunii „Românii au talent” 2021, acesta va fi decis de public, prin vot, vineri, 28 mai 2021. Fiecare dintre finaliști visează să intre în posesia marelui premiu, în valoare de 120.000 de euro. Cel care va ieși pe locul doi va pleca acasă cu 20.000 de euro, iar locul trei va lua 10.000 de euro.

Sursă foto: fantik.ro, infomusic.ro

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre