Simona Ionescu / Redactor Șef

Ryan Gosling, sfat prețios de la legendarul Burt Reynolds. Are legătură cu femeile

Ryan Gosling, sfat prețios de la legendarul Burt Reynolds. Are legătură cu femeile
Ryan Gosling și legendarul actor Burt Reynolds au cu siguranță ceva în comun, anume priza la doamne și domnișoare de tot felul. Cu ocazia unui interviu, Gosling a dezvăluit ce sfat prețios a primit de la Burt Reynolds, pe vremea când era doar un copil de 13 ani. Se întâmpla în 1996, pe vremea când regretatul actor încă era activ profesional.

Burt Reynolds, care a murit în 2018 la vârsta de 82 de ani, s-a bucurat de admiraţia a zeci de mii de oameni datorită rolurilor pe care le-a interpretat pe parcursul carierei sale. Viaţa profesională i-a fost încununată de succes, în timp ce sfera vieţii private a fost presărată de dispute amoroase şi de acuzaţii de infidelitate. 

Ryan Gosling, care este la rândul său un actor apreciat de milioane de oameni, a avut ocazia de a-l cunoaște, atunci când avea doar 13 ani, ba chiar a primit un sfat prețios de natură amoroasă de la Reynolds. Totul s-a întâmplat în 1996, când Ryan Gosling și Burt Reynolds filmau pelicula „Frankenstein and Me”. 

Burt Reynolds, flirt pe platourile de filmare cu mama lui Ryan Gosling 

În cadrul unei apariții la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Gosling a povestit cum a fost să filmeze cu Burt Reynolds. Actorul a dezvăluit că, având doar 13 ani, nu și-a dat seama inițial că Reynolds flirta cu mama lui: „Pentru că am crezut că mă simpatiza. Am crezut că el credea că era ceva special la mine. Apoi mi-am dat seama că am o mamă foarte frumoasă”, a spus Ryan, făcând referire la mama lui, Donna. 

Ryan Gosling avea doar 13 ani când a jucat în „Frankenstein and me” cu Burt Reynolds
Foto: Biography

Gosling a mărturisit că și-a fi dorit să realizeze mai devreme ce se întâmplă, însă a recunoscut că, deși el nu era confortabil cu situația, mama sa era mai mult decât încântată de atenția primită de la Burt Reynolds. 

Burt Reynolds, sfat bizar pentru Ryan Gosling 

Gosling a mai povestit că Burt Reynolds se purta frumos cu el pe platourile de filmare: „Era prietenos. Semna chestii tot timpul. A semnat un tricou Mean Machine”, a spus Ryan. Actorul și-a amintit și de un sfat bizar pe care l-a primit de la Burt Reynolds pe platourile de filmare la momentul respectiv: 

„Lasă-mă să-ți spun ceva, puștiule: nu-ți petrece toată viața trecând peste diamante pentru a trăi cu un zirconiu cubic”, a citat Ryan cuvintele lui Burt Reynolds. Deși a spus că nu a înțeles atunci la ce se referă legendarul actor, putem deduce cu certitudine că povața la referă la alegerile romantice, mai ales ținând cont de viața tumultuoasă a lui Reynolds. 

Burt Reynolds a fost căsătorit de două ori

Actorul a fost căsătorit de două ori, ambele mariaje destrămându-se relativ scurt, primul luând sfârşit la doar trei ani de la semnarea actelor, iar al doilea, după cinci ani. În paralel cu mariajele sale, Burt Reynolds a avut un şir de aventuri cu unele colege de breaslă, el însuşi recunoscând că fidelitatea nu este una dintre calităţile sale.

Burt Reynolds și Judy Carne, prima sa soție
Foto: Pinterest

Actorul a fost căsătorit cu Judy Carne, dar au divorțat după numai 3 ani, în 1966, iar într-o autobiografie din 1985 ea a pretins că a bătut-o. Au urmat apoi mai multe aventuri cu nume celebre din lumea cinematografiei, dar pe Sally Field, actorul a numit-o “dragostea vieții sale”. 

Divorțul de prima soție l-a afectat profund

Divorţul de Judy Carne l-a afectat profund, judecând după declaraţia pe care a oferit-o mult mai târziu, în anul 2015. “Chiar și acum, e greu pentru mine. Nu știu de ce eram așa de prost “, a mărturisit acesta referitor la perioada care a urmat primului său divorţ.

Ryan Gosling și Burt Reynolds în „Frankenstein and me”

S-a căsătorit apoi cu starul TV Loni Anderson, și împreună au adoptat un băiat, pe Quinton Anderson, dar căsnicia lor s-a încheiat cinci ani mai târziu. Mariajul de cinci ani de zile s-a finalizat abia în 1993, după ce Burt a fost de acord să-i plătească fostei soții 234,794.13 de dolari.

A regretat-o mereu pe Sally Field

Burt și Sally s-au întâlnit pe platourile de filmare cu ocazia filmului “Smokey and the Bandit”, în 1977. Între cei doi s-a înfiripat o relație care a durat cinci ani. Cei doi au mai evoluat, împreună, în peliculele „Hooper”, „The End” și „Smokey and the Bandit II”.

Burt Reynolds și Sally Field
Foto: People

„Am făcut patru filme cu Sally și am trăit împreună cinci ani. A fost iubirea vieții mele și i-am dat cu piciorul. Sentimentul acestei pierderi nu mi-a dispărut niciodată. Nu am nicio idee ce crede Sally despre asta. Am vorbit recent cu fiul ei și mi-a spus că ea vorbește mereu despre mine, doar că niciodată nu mi-a mai răspuns la telefon”, mărturisea Burt Reynolds în urmă cu mai mulți ani. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre