Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat abia acum. Ce surpriză incredibilă a avut Simona Halep la aniversarea zilei de naștere. N-a rezistat și…

S-a aflat abia acum. Ce surpriză incredibilă a avut Simona Halep la aniversarea zilei de naștere. N-a rezistat și…
Pe 27 septembrie, Simona Halep a împlinit frumoasa vârstă de 31 ani. Vedeta se recuperează și după un divorț dureros, dar și după o intervenție chirurgicală.

Cadourile au curs pe bandă rulantă pentru Simona Halep, dar unul a fost cu totul și cu totul ieșit din comun.

S-a aflat abia acum. Ce surpriză incredibilă a avut Simona Halep la aniversare zilei naștere. N-a rezistat și…

Chiar dacă nu va recunoaște niciodată, pentru că i-a avut alături pe toți cei care o iubesc, Simona Halep a petrecut ziua de naștere singură, după divorțul de Toni Iuruc, care nu a fost deloc confortabil pentru sportivă. Cât privește cadourile, vedeta a primit foarte multe atenții din partea celor care o iubesc.

Și-a testat noua achiziție

Dar cel mai incredibil dintre acestea a fost o mașină de lux din seria BMW, roșie, chiar din partea companiei BMW. Cum ar fi procedat orice persoană în locul ei, sportiva nu a rezistat tentației și imediat și-a testat noua bijuterie. Iar fericirea pe care a afișat-o la volan, spune totul…

Vedeta a postat și o fotografie pe contul său de socializare cu noua mașină, iar fanii au fost extrem de fericiți. Noul BMW se va alătura și celorlalte mașini în valoare de sute de mii de euro, pe care Simona le are în dotare.

Ce mesaj i-a trimis antrenorul

Printre cei care i-au dat mesaje de felicitare s-a numit și antrenorul Patrick Mouratoglou, care a publicat pe contul de socializare o fotografie în care apare zâmbind, alături de Simona Halep. „La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a scris Patrick Mouratoglou, în dreptul fotografiei.

Din categoria buchetelor de flori care au încântat-o pe Simona s-a remarcat și cel al lui Sorin Stratulat, căreia Simona i-a răspuns imediat. „Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, au fost cuvintele sportivei. Nici Cătălin Botezatu nu a uitat de ziua sportivei și i-a transmis toate gândurile sale bune, postând, de asemenea, o fotografie alături de celebra tenismenă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre