Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a aflat de ce căuta mama tinerei DJ Lalla psiholog pe internet. Situația era gravă

S-a aflat de ce căuta mama tinerei DJ Lalla psiholog pe internet. Situația era gravă
La doar o zi după ce și-a îngropat fiica, tatăl Laurei, cunoscută ca și DJ Lalla, pune pe tapet lucruri necunoscute despre aceasta.

Mărturia tatălui tinerei DJ Lalla i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. Nelu Roșca spune despre tată că a „dragostea” lui.

„Ea au fost sufletul și inimuța mea”

Tatăl susține că n-a existat dimineață în care cei doi să nu-și dea telefoane pentru a se verifica unul pe celălalt dacă sunt în regulă. După divorțul dintre părinți, bărbatul spune că era extrem de apropiat de DJ Lalla, fiind singura din familie care vorbea cu el.

„Ea au fost sufletul și inimuța mea și eu vreau să păstrez în memorie așa cum o am eu”, spune bărbatul care susține că a rămas singur pe acest pământ. Tatăl tinerei a punctat faptul că niciodată nu s-a pus problema ca DJ Lalla să fi avut depresie, ci bunica ei, în vârstă de 82 de ani.

Tatăl tinerei DJ Lalla a povestit despre copilăria fetei sale…

„N-o fost pentru Laura, Laura era bine”

Bărbatul a declarat că mama fostei soții este paralizată la pat, iar actele de la psiholog și psihiatru s-au învechit și trebuiau refăcute. Atunci soția a postat pe internet că are nevoie de un alt specialist să vină la domiciliu. Pentru bunica Laurei, nicidecum pentru tânără. „N-o fost pentru Laura, Laura era bine. Ok, își făcea, lucra, era job-ul ei la radio, își făcea treaba, era toată lumea ok, inclusiv ea”, a declarat Nelu Roșca.

Bărbatul exclude varianta unei crime

Pe de altă parte, tatăl Laurei nu crede că fiica sa ar fi fost ucisă de cineva. El susține că în urma autopsiei efectuate, nu s-a văzut pe corpul fetei sale nici un semn de agresiune.

Nelu Roșca a povestit că permanent și-a sprijinit fiica, pe care a dus-o la București „la toate cunoștințele radio, televiziune și relațiile care le-am avut eu, pentru că eu am cântat foarte mult timp”. Pentru că fata a fost extrem de talentată, a muncit foarte mult, a reușit să ajungă chiar în preselecția pentru un concurs muzical cunoscut. „Eu cred că și-a făcut datoria”, a spus cu sufletul sfâșiat tatăl vedetei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre