Simona Ionescu / Redactor Șef

S-a zvonit că Ben se va întoarce la fosta soție, iar acum adevărul a ieșit la iveală. „Pentru binele copiilor…”

S-a zvonit că Ben se va întoarce la fosta soție, iar acum adevărul a ieșit la iveală. „Pentru binele copiilor…”
Jennifer Garner, fosta parteneră de viață a lui Ben Affleck timp de 13 ani, a găsit în noul iubit tot ce a căutat multă vreme. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre zilele trecute.

John Miller o face tot mai fericită pe fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner. Cei doi au fost surprinși zilele trecute la o plimbare romantică în Los Angeles.

Jennifer Garner, tot mai îndrăgostită alături de noul iubit

Relația dintre Jennifer Garner și iubitul său, John Miller, pare din ce în ce mai serioasă. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână și bucurându-se de o zi superbă în cartierul Brentwood Park din Los Angeles și păreau din ce în ce mai îndrăgostiți.

Pentru un moment de relaxare cu partenerul său, Jennifer a optat pentru o ținută casual, formată dintr-o fustă midi, într-o combinație de alb, maro și mov, un pulover roz, pantofi sport și o pereche de ochelari.

Miller, deranjat de relația dintre Ben și Jennifer

Jennifer, în tandrețuri alături de noul iubit

Fosta soție a lui Ben Affleck și-a strâns părul sub formă de coc lejer și s-a machiat discret. La rândul său, Miller a îmbrăcat o pereche de blugi, pantofi maro și un hanorac roșu.

Și în luna august Jennifer și Miller au fost surprinși împreună în Malibu, într-un moment romantic. Miller însă, spun surse citate de Page Six, ar fi deranjat și „afectat” de relația apropiată dintre Jennifer și fostul soț, Ben Affleck, deși aceștia susțin că doar colaborează pentru binele copiilor lor.

Ben și Jennifer au divorțat în 2018, după 13 ani de relație

E vorba de Violet, 18 ani, Seraphina, 15 ani, și Samuel, 12 ani. Jennifer Garner a fost văzută în august, de ziua lui Affleck, când i-a făcut acestuia o vizită.

Se întâmpla chiar înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț. Jennifer și Ben au oprit căsnicia în anul 2018, după 13 ani de relație. La scurt timp, Ben s-a reîntors la fosta sa iubire, Jennifer Lopez, dar la începutul acestui an cei doi și-au spus adio.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri