Simona Ionescu / Redactor Șef

Sarah Jessica Parker face dezvăluiri

Sarah Jessica Parker face dezvăluiri
Sarah Jessica Parker sărbătorește împlinirea a șapte ani de lansarea propriei colecții de pantofi și face dezvăluiri despre noul său proiect. A ieșit din casă să își salute personal clienții la magazinul ei SJP din New York City.

Celebra actriță din Sex And The City, care în prezent lucrează la noul proiect al francizei, și-a lansat propria colecție de încălțăminte de designer în 2014. Actrița, în vârstă de 55 de ani, a apărut zilele acestea în magazinul ei, purtând o mască cu imprimeu de ghepard.

Vedeta Sex And The City a ținut sa marcheze momentul purtând o pereche de pantofi argintii strălucitori cu șiret și toc, din creația proprie.

Amintim că în ianuarie, s-a anunțat că Sarah își va relua rolul din producția Sex And The City. Actrița dorește ca New York-ul să fie un punct central al poveștii, doar de această dată prin prisma crizei coronavirusului, dezvăluie Daily Mail.

Discutând despre subiect, potrivit The Hollywood Reporter, Sarah Jessica Parker a spus: „New York-ul a fost închis într-un mod care afectează și mulți alți oameni, deoarece este centrul finanțelor, este centrul culturii, iar tăcerea sa a fost copleșitoare”. Apoi a început să se întrebe: „Unde sunt ele? Unde sunt ei? Se pot găsi unul pe altul?  Pot fi împreună?  Cum este viața lor?”

Sarah Jessica Parker face dezvăluiri

Actrița a avut în vedere și schimbarea peisajelor sociale și politice în ceea ce privește apelurile la justiție și egalitate rasială.

„Toate aceste conversații deveneau o parte imensă a experienței noastre în casele noastre. Michael și cu mine tocmai am devenit foarte interesați.  Și astfel s-a născut această idee”, spune aceasta.

Sarah Jessica Parker face dezvăluiri

Astfel, personajul Carrie Bradshaw se va reuni cu vechile ei prietene Miranda Hobbes și Charlotte York, interpretate de vedetele Cynthia Nixon și  Kristin Davis.  Kim Cattrall, care a jucat-o pe Samantha Jones, nu se va mai întoarce în noul film.

Au existat, de asemenea, relatări care susțineau că Mr. Big interpretat de Chris North, nu se va mai întoarce nici el în noua serie. Momentan însă HBO nu a confirmat public acest lucru.

Sursa foto: Instagram

Cum îl incită Adelina Pestrițu pe soțul ei în dormitor. Avem dovada!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre