Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători negre pentru Maria Cârneci. Cântăreața a făcut anunțul sfâșietor

Sărbători negre pentru Maria Cârneci. Cântăreața a făcut anunțul sfâșietor
Maria Cârneci își ține fanii la curent și cu lucrurile bune și cu cele mai puțin bune. Recent, cântăreața a dat o veste tragică. Va avea cele mai grele sărbători.

Maria Cârneci a postat pe rețelele de socializare că trece printr-unul dintre cele mai grele momente. Cântăreața și-a pierdut fratele, sărbătorile vor fi triste.

„Ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor”

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uita niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a fost mesajul transmis de artistă pe contul său de Facebook.

Maria Cârneci și-a pierdut soțul în 2019

Îndrăgita cântăreață nu și-a revenit nici acum de pe urma pierderii soțului, Romulus Petrescu, care s-a stins din viață în anul 2019. „Nu mă așteptam ca Giani să se ducă atât de repede. Eu pe 25 noiembrie l-am înmormântat și înainte cu o lună am avut nuntă la Constanța cu Adi Minune și Ionuț Galani. Pe 2 noiembrie, era ziua lui de naștere, n-aș fi crezut că pleacă. Sunt momente nu că dureroase…

Sărbători triste pentru Maria Cârneci. Și-a pierdut fratele

„Colegele mele, și Irina Loghin care a fost cu el în America, îmi spuneau că nu am pierdut numai un soț, am pierdut un om, un prieten”

Eu nu am avut alte căsnicii, Cârneci e numele de la mama și Petrescu mă cheamă după soțul meu. El a fost director de hotel toată viața lui. Colegele mele, și Irina Loghin care a fost cu el în America, îmi spuneau că nu am pierdut numai un soț, am pierdut un om, un prieten. (…) În fiecare clipă îi simt lipsa, câteodată îmi vine un miros așa, mirosul lui. Nu a ridicat niciodată tonul la mine, era calm, răbdător. N-am avut decât un copil, dar mi-aș mai fi dorit.

„Nu știam în ce direcție să o iau”

Dar, când pleci de jos, vrei să faci multe. Am picat într-o tristețe, după ce l-am pierdut, noroc cu fetițele. Am plâns mult că nu-l mai găseam, nu știam în ce direcție s-o iau. Nu știam nici unde să plătesc facturile de la casă, nu știam nimic. Ce mă fac?! Îmi vine greu dimineața când așez masa, nu am cu cine să-mi beau cafeaua”, i-a mărturisit artista Cristinei Șișcanu, la Metropola TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre