Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbători triste pentru Kamara. Micuțul Leon are nevoie e o altă operație

Sărbători triste pentru Kamara. Micuțul Leon are nevoie e o altă operație
Când micuțul Leon a venit pe lume, Kamara s-a simțit cel mai fericit om de pe pământ. Din păcate, totul s-a spulberat când a aflat de ce maladie suferă băiatul.

Kamara și-a luat în serios rolul de tată de când Leon a venit pe lume și a făcut tot ce a putut ca să-l țină în viață.

Sărbători triste pentru Kamara. Micuțul Leon are nevoie e o altă operație

Micuțul s-a născut cu o tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală. După multe operații, băiatul în vârstă de opt ani, e posibil să fie din nou operat.

„Am fost la Timișoara cu Leon, am făcut evaluarea, este bine! Până la sfârșitul anului mai facem doar recuperări deocamdată. Probabil la începutul anului viitor sau în primăvară este posibil să facă o nouă operație, în Barcelona sau Madrid, depinde ce ne zice medicul care îl evaluează, că el ne-a recomandat Barcelona și acum ne spunea că este posibil să mergem și la Madrid.

„Dacă nu faci operațiile, există posibilitatea să i se strâmbe oasele”

Ideea este că după o asemenea operație, tot timpul are nevoie de 3 luni de recuperare, ceea ce îl  dă pe Leon foarte tare înapoi pe partea de kineto.

Adică preferabil ar fi să nu avem nevoie de operație, pentru că fiecare operație îl dă înapoi foarte tare. După aceea  trebuie să stea 3 luni fără să facă kinetoterapie, dacă sunt  tendoanele abia operate nu poți să îl pui să facă kineto tare.

O lună nu face absolut nimic și abia după o lună începe încetișor, încetișor să facă câte o oră. Mai întâi 30 de minute, apoi câte o oră. Și îl dă așa tare înapoi, că  trebuie iar să încep. Dar nici fără operații nu poți, pentru că dacă nu faci operațiile, există posibilitatea să i se strâmbe oasele”, a mărturisit cântărețul, potrivit Ciao.

A fost furat pe față

În vara acestui an, a avut loc un concert caritabil pentru a strânge bani necesari tratamentului lui Leon. Deși artiști au fost, sponsorii și-au deschis buzunarele, banii nu au ajuns niciodată în posesia lui Kamara. ,,S-au evaporat și nimeni nu îmi dă niciun răspuns. Au venit artiști, au donat bani artiști.

Am făcut un eveniment pe 8 iulie. Au fost adunați bani din sponsorizări, și au fost și bani donați pentru Leon și Andreea. Nu știu ce sumă s-a strâns. Nu au apucat să cânte toți artiștii. La 22:20 de minute ne-au zis gata!”, a spus Kamara.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre