Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica atinge cote alarmante. „Mi-a falsificat semnătura”

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica atinge cote alarmante. „Mi-a falsificat semnătura”
De la naș și fin, Ilie Năstase și Ciprian Marica au ajuns doi necunoscuți. Telenovela cu fundația sportivă a ajuns la un nou episod.

Ilie Năstase nu se lasă. Susține că a fost umilit de Ciprian Marica și nu va lăsa lucrurile așa.

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica atinge cote alarmante. „Mi-a falsificat semnătura”

Ilie Năstase e pus pe fapte mari și vrea să-l dea în judecată pe Marica, pentru că l-a exclus din fundația care îi poartă numele. Fostul mare sportiv susține că i-a fost falsificată semnătura în acte. „Mi-e greu să mă uit în ochii lui. Lui îi este ușor. Cine plătește pentru suferința mea? M-am chinuit 20 de ani să mă retrag ca să-i las totul lui? Nu poți să-mi iei ceva ce e în sufletul meu. În data de șase iulie am semnat 25 de acte cu 100 de file.

Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el, tatăl lui și unchiul. De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?! Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific. Asta e bășcălie mare.”, a spus Ilie Năstase, la Acces Direct.

“Eu am insistat ca domnul Țiriac să-l ajute cu un avocat pe Ilie”

Nici Ciprian Marica nu a stat degeaba, ci a început să se apere. El susține că Ilie nu a fost niciodată exclus din acea fundație, dar recunoaște că nu mai are titlul de președinte. Marica vrea ca Țiriac să-l ajute pe Ilie cu un avocat, pentru ca situația să se rezolve amiabil.

„Eu nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din nicio fundație! El e membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai e președinte, într-adevăr. Pentru mine, oricum ar fi, eu cedez în situația asta. Nu am niciun scandal, nu e miza terenului, eu vreau doar să fiu ”safe” cu investiția pe care am făcut-o.

Ieri, l-am rugat să-l sune pe domnul Țiriac și să-i ceară un avocat. Venise cu o altă persoană care avea alte obiective. Eu am insistat ca domnul Țiriac să-l ajute cu un avocat pe Ilie. Ieri am discutat, a rămas să se uite pe acte, să ne hotărâm și să ne revedem. Nu are cum să se rezolve decât amiabil”, a declarat Marica.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre