Simona Ionescu / Redactor Șef

Cineva va muri de râs! Pique a picat de pe scenă. Pedeapsă karmică, spun fanii Shakirei

Cineva va muri de râs! Pique a picat de pe scenă. Pedeapsă karmică, spun fanii Shakirei
Pique a participat la evenimentul de lansare a competiției sale Kings League Americas. El nu a observat un spațiu liber lângă scenă și a căzut într-o gaură în fața fanilor care se uitau la el.

Pique a participat la evenimentul de lansare și, după o prezentare, s-a îndreptat spre partea laterală a scenei pentru a-i saluta pe fani. Jucătorul de 36 de ani părea să asculte un mesaj vocal pe telefon și a vrut să ia un tricou al Barcelonei de la un admirator pentru a-l semna, dar nu a observat un spațiu între scenă și bariera care îi reținea pe fani.

„Un truc magic”

Marca relatează că gaura în care a căzut avea o adâncime de peste doi metri, fundașul de 1,80 m a dispărut complet când a căzut în ea. Cu toate acestea, se pare că a reușit să scape nevătămat din incident. În urma incidentului, Pique chiar a râs de el, glumind pe rețelele de socializare că a fost un „truc magic”. Iar fanii nu s-au putut abține să nu-l ironizeze pe Pique în urma căzăturii. Un fan a spus: „Dacă acesta nu este eșecul anului, nu înțeleg nimic”. Altul, a glumit, menționând că „Shakira va lansa în curând un cântec care celebrează căderea”.

@s4daves

It was Shakira!👀 No injury and kept signings jerseys #pique #piqueyshakira #futbol #soccer #soccertiktok #kingsleague

♬ Pique se cayó Mario br – S4Daves

„Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

Incidentul a fost rapid împărtășit pe rețelele de socializare, iar fanii Shakirei au început să lanseze mesaje despre cum totul a fost o răzbunare pentru despărțirea sa urâtă de câștigătoarea premiului Grammy de anul trecut. „Lucrurile nu mai merg pentru el de când s-a despărțit de Shakira”, a spus un utilizator. Shakira a fost extrem de dură cu fostul iubit, după ce acesta a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Ba chiar a făcut și un cântec, cu celebra replică: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”.

„Doar o farfurie a fost spartă, nu toate farfuriile”

În urma despărțirii de Pique după 11 ani, vedeta pop Shakira a țintit mai multe săgeți la adresa acestuia în muzica sa. Deși nu l-a menționat în mod explicit pe Pique, fanii au sesizat mesajele ascunse din cântecul intitulat „Acrostic”. „Doar o farfurie a fost spartă, nu toate farfuriile, și deși nu știu cum să întorc și celălalt obraz, să învăț să iert este înțelept. Dacă lucrurile sunt deteriorate, nu sunt aruncate, ci reparate, problemele sunt înfruntate și înfruntate. Trebuie să râzi de viață, chiar dacă rănile dor”, sunt câteva dintre versurile melodiei Shakirei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre