Simona Ionescu / Redactor Șef

Scenă incredibilă, în public, cu Florin Piersic și un bețiv. Oamenii au rămas uimiți

Scenă incredibilă, în public, cu Florin Piersic și un bețiv. Oamenii au rămas uimiți
Celebrul actor Florin Piersic este cu adevărat o legendă a cinematografiei și teatrului din România. În vârstă de 87 de ani, acesta nu reușește să stea departe de scenă și adoră să se revadă cu publicul și cu fanii săi.

Florin Piersic (87 de ani) este unul dintre cei mai longevivi, respectați și iubiți actori din România. Chiar dacă unii ar spune că are o vârstă înaintată, el nu poate sta departe de scenă. Ca atare, continuă să răspundă pozitiv invitațiilor și participă activ la evenimente.

Recent, celebrul actor Florin Piersic a fost prezent în cadrul unui eveniment organizat în aer liber la Cluj unde și s-a adresat celor prezenți. În timp ce își susținea intervenția, Florin Piersic a fost întrerupt de un om al străzii care era într-o vizibilă stare de ebrietate. Reacția actorului a fost de-a dreptul surprinzătoare.

Cu o carieră fabuloasă în film și teatru, Florin Piersic este extrem de apreciat în țara noastră. Recent, celebrul actor a avut parte de un incident neașteptat în cadrul unui eveniment, la Cluj, în care a fost implicat și un bărbat în stare de ebrietate.

Florin Piersic: „Mută ursul, mă!”

Florin Piersic s-a enervat pe bețivul care i-a întrerupt discursul și, mai mult decât atât, a reacționat imediat. În stilul său carcteristic, evident.

Bărbatul aflat în stare de ebrietate i-a întrerupt discursul cerându-i bani. Florin Piersic, actor care, de altfel, este recunoscut pentru spontaneitatea sa, a reacționat imediat. Actorul i-a strigat bărbatului respectiv că el ar trebui să-i ceară bani pentru faptul că le oferă spectatorilor un program artistic. Apoi l-a trimis la plimbare pe bețivul cerșetor, stârnind lungi hohote de râs în public. Intimidat, bărbatul s-a îndepărtat de scenă și a părăsit locul.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a strigat Florin Piersic către bărbatul beat care i-a întrerupt spectacolul.

Clujenii, cuceriți de spontaneitatea actorului

Clujenii participanți la eveniment au fost cuceriți de prezența de spirit a celebrului actor. „Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, au fost câteva dintre mesajele trimise în mediul online de fanii lui Florin Piersic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre