Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbare uriașă la Kanal D. Dan Negru devine producător și aduce un format de peste granițe

Schimbare uriașă la Kanal D. Dan Negru devine producător și aduce un format de peste granițe
Kanal D va adăuga o nouă emisiune în grila de programe și speră că fie „cea mai tare”. Formatul este de origină olandeză și a făcut furori în toată Europa. Ce se va întâmpla cu ProTV și Antena?

Noul show de la Kanal D se numește The Floor și este cumpărat de Dogan Media International. Cu această emisiune se dorește să fie luat caimacul ProTV-ului și Antenei, mai ales că se preconizează ca prezentatorul să fie Dan Negru, cunoscut ca și regele audiențelor. Acesta este și cel care a moderat Jocul cuvintelor și Tu urmezi, tot de pe Kanal D. Emisiunea se zvonește că va fi produsă de Dana Mladin.

 „49 de împătimiți ai quiz-urilor se vor înfrunta în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri”

„În show-ul The Floor, 49 de împătimiți ai quiz-urilor se vor înfrunta în dueluri de cultură generală pe o podea gigantică cu LED-uri, segmentată în pătrate egale, fiecare reprezentând un domeniu de cunoştinţe”, a spus Kanal D despre noul proiect din grilă.

Dan Negru va prezenta o nouă emisiune la Kanal D

Pe de altă parte, se ia în considerare și un alt moderator care a făcut show la Kanal D și are o emisiune bazată pe norocul participanților, spune Cancan.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 a șocat în acel moment toată România. După ce a semnat cu Kanal D, prezentatorul a explicat și motivul despărțirii de trust. „Fără nicio excepție, toți colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă unde aveam un salariu uriaș. Eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani.

De la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star. Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: »Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV»”, a declarat Dan Negru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre