Simona Ionescu / Redactor Șef

Schimbări în lumea modei, din cauza Covid-19. La ce s-au gândit designerii de top

Schimbări în lumea modei, din cauza Covid-19. La ce s-au gândit designerii de top
În perioade dificile, precum situația actuală din întreaga lume, se fac schimbări drastice în viața obișnuită. Toate industriile se zbat să găsească soluții și noi procedee de lucru. Cum social media este în prezent la putere, rețelele de socializare au devenit un spațiu înlocuitor al realității, unde oamenii merg la evenimente, întâlniri sau chiar prezentări de modă.

Anul acesta a scos nunțile spectaculoase din cardu, dar asta nu înseamnă că viitoarele mirese nu pot visa cu ochii deschiși în fața ecranelor digitale, la rochia lor perfectă.

Pentru că toate defilările de pe celebre podiumuri precum cel de la Paris Fashion Week sau New York Fashion Week au fost anulate din cauza pandemiei, designerii de top au recurs la un mod diferit pentru desfășurarea obișnuită a prezentării noilor colecții.

Cum arată un fashion show în 2020, pe timp de pandemie

Ultimele rochii de mireasă couture create de brand-uri de top au fost prezentate într-un concept virtual.

Colecțiile couture le-au dus pe viitoarele mirese într-o călătorie de vis, demonstrând că nici un fel de organizare a mărețului eveniment nu se compară cu imaginația proprie.

Ce purta o mireasă în loc de voal, în prima imagine cu o rochie pentru „Ziua cea mare”

    

În primele imagini difuzate cu o rochie de mireasă apare o prințesă și acestea sunt datate în 1406. Philippa of England s-a cununat cu Eric of Pomerania la o ceremonie regală și purta o tunică cu mantie din mătase.

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre