Simona Ionescu / Redactor Șef

Scrisoare importantă a Prințesei Diana scoasă la licitație

Scrisoare importantă a Prințesei Diana scoasă la licitație
Înainte de împlinirea a 30 de ani, Prințesa Diana îsi arată sentimentele pe hârtie . Scrisoarea adresată prietenului Dudley Poplak, ca mulțumite pentru un cadou, datează din 27 iunie 1991.

Scrisoarea a fost ștampilată cu logo-ul Palatului Kensington și a fost pusă la licitație de către un fost fotograf.

„Sunt profund atinsă să primesc ceva care înseamnă atât de mult pentru familia noastră și pe care Raine nu a pus-o la licitație.”, scrie Diana, referindu-se la mama ei vitregă, Raine Spencer.

„Mă întreb ce îmi vor aduce următorii zece ani.”, sunt cuvintele scrise de Prințesa Diana. Aceasta împlinise vârsta de 30 de ani pe 1 iulie 1991.

În 1992, Diana și prințul Charles au decis să se separe, divorțul fiind finalizat în 1996. La scurt timp după ce a împlinit 36 de ani, Diana a decedat într-un accident de mașină, la Paris.

Conspirația morții Dianei

Diana este reamintită ca „Prințesa poporului”, pentru eforturile sale umanitare globale.

După 1998, s-a teoretizat că a existat o conspirație criminală orchestrată în jurul morții Dianei, Prințesa de Wales. Cercetările oficiale, realizate atât în ​​Marea Britanie, cât și în Franța au constatat că Diana a murit în urma accidentului de la Paris din 31 august 1997.

Cercetătorul francez, judecătorul Hervé Stephan, a concluzionat că paparazzii se aflau la o oarecare distanță de Mercedes-ul în care Diana se afla și că fotografii nu au fost responsabili.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre