Simona Ionescu / Redactor Șef

Se anunță surprize mari la “Insula iubirii”, sezonul 7

Se anunță surprize mari la “Insula iubirii”, sezonul 7
Una dintre cele mai iubite și apreciate emisiuni, “Insula iubirii”, se pregătește să-și deschidă porțile. Cinci cupluri urmează să fie testați, iar filmările sunt în plină desfășurare.

Pentru acest nou sezon, prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, spune că vor fi surprize noi și schimbări pe măsură. Participanții vor avea parte de reguli și locații noi, dar și multe provocări ale concurenților.

Concurenți noi, ispite noi

Plus că vor veni ispite care n-au mai fost până acum, așa că toată lumea e din ce în ce mai curioasă să vadă ce tineri frumoși vor încerca să le fure mințile celor veniți să-și verifice sentimentele față de persoana iubită. Cele două resorturi unde vor fi cazați concurenții, cu peisaje extraordinare, se află în Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda.

“Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte”

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică.

Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului “Insula Iubirii”.

Crăciun cu banane, ouă și porumb la grătar

Anul acesta, Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut Crăciunul în Thailanda, unde blonda a plecat să fie alături de soțul mult iubit. Cei doi au dat porcul, sarmalele și piftia pe banane, ouă și porumb la grătar, însă nu le-a lipsit căciula de Moș Crăciun.

„Căciulile nu sunt ale noastre, le-am împrumutat de la un cuplu, vecin de masă. Nisipul, da, nisipul, ne bucură cu inocența lui. Brăduțul nu pare, dar este real. Așa cum este reală emoția de-acum, una pe care o împărțim cu voi. Să fiți buni, oameni, măcar acum. Crăciun de poveste să aveți. Și mai avem una poză. Perfect cu EA, aici, lângă mine, mereu. Te iubesc, Crăciunița mea!”, a scris Radu Vâlcan pe contul său de Instagram alături de fotografia cu ei doi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre