Simona Ionescu / Redactor Șef

Se anunță vremuri fantastice pentru fiul vedetei din „Clanul”. Iată ce prevăd astrele pentru băiețelul lui Theo și al regizorului Anghel Damian

Se anunță vremuri fantastice pentru fiul vedetei din „Clanul”. Iată ce prevăd astrele pentru băiețelul lui Theo și al regizorului Anghel Damian
La scurt timp după ce băiatul lui Anghel Damian și Theo Rose a venit pe lume, clarvăzătoarea Carmen Harra i-a făcut și astrograma.

Celebra clarvăzătoare a vedetelor spune că cel mic s-a născut într-un moment foarte bun și va avea un viitor strălucit. Dar va avea alt drum decât al părinților săi.

Sasha Ioan a primit nota zece din partea medicilor, iar celebrii săi părinți, Theo Rose și regizorul Anghel Damian sunt în culmea fericirii. La scurt timp de când bebe a văzut lumina zilei, Carmen Harra i-a făcut și prima astrogramă.

Theo Rose, o mămică fericită

Sasha s-a născut sub o stea norocoasă

Surprinzător pentru toată lumea, clarvăzătoare a mărturisit că băiatul va face în viață lucruri extraordinare, pentru că s-a născut sub o stea norocoasă. Va fi un om inteligent, dar și introvertit, dar un excelent orator, care va putea să facă în viață orice și-a propus. Pe de altă parte, Carmen Harra spune că există o legătură karmică între micuț și tatăl său și chiar va lua mult din comportamentul acestuia.

„Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate”

„Este foarte profund, foarte înțelept, introvertit, deosebit de spiritual, extrem de intuitiv, super talentat, are calități enorme și este longeviv. Vine în această lume cu toate coordonatele unei vieți foarte bune și cu mult noroc. Cu alte cuvinte, le are pe toate. Și are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Dar se va înțelege extraordinar si cu mama lui.

Carmen Harra i-a făcut astrograma micuțului Sasha

„Va avea șanse să ajungă în politică”

Va moșteni din talentele părinților si va avea șanse sa ajungă în politică. Va fi un talent în comunicare, în retorică, poate să devină și artist, dacă asta își dorește, dar clar va fi un om foarte cunoscut. Are noroc, dar și suportul părinților lui pentru a se realiza excelent în viață. S-a născut sub o stea foarte norocoasă. Este intuitiv și un vizionar, va face multe acte de caritate, va ajuta multă lume și va aduce mult bine în această lume”, a declarat Carmen Harra, potrivit Playtech.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre