Simona Ionescu / Redactor Șef

Se despart sau nu Walter și Raluca Zenga? Dezbatere intensă

Se despart sau nu Walter și Raluca Zenga? Dezbatere intensă
Declarații halucinante în ceea ce presa numea divorțul momentului în showbiz. Se separă sau nu Walter și Raluca Zenga? Soții au făcut declarații șocante pentru fani.

În presă au apărut știri despre acest presupus divorț între Walter Zenga și soția lui, iar acestea s-au accentuat mai ales după ce a fost declarată pandemina de coronavirus. După 17 ani de relație, cei doi au stat separați, ceea ce a dat puternic apă la moară.

Cei doi soți au doi copii și au vrut să nu izbucnească un scandal mediatic din cauza presupuselor zvonuri.

Raluca locuieşte la Dubai, iar Walter a antrenat în Italia. S-a spus că ei ar fi încercat să rămână împreună de ochii lumii și de dragul celor doi copii ai lor, însă, în realitate, și-ar fi văzut fiecare de viața sa.

Antrenorul italian în vârstă de 59 de ani se află de la începutul anului în Italia, acolo unde va antrena, timp de un an și jumătate echipa din divizia A de la Cagliari.

Ceea ce contează cu adevărat în viață

Ieri, tehnicianul a postat pe o rețea socială imagini cu cei doi copii ai săi, notând alături: „Ceea ce contează cu adevărat în viață”. Raluca și-a pozat și ea copiii, pe plajă, în Dubai. ”Așteptându-l pe tati! Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri… dar forțată de imprejurari m-am gândit să liniștesc apele…

Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți… vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar datorită COVID-ului cu restricții de călătorie și obligațiilor de antrenor ale soțului meu – noi nu am putut merge în Italia și până la sfârșit de campionat el nu a putut veni in Dubai! Toate bune și Dumnezeu să ne aibă în pază”.


Românii își pun singuri otravă în farfurie

Răzvan Simion: „Primii 16 ani din povestea noastră”. Cine e și cum arată iubita?


Cine a fost prima soție a lui Zenga

Walter Zenga mai are trei copii din căsnicii anterioare. Prima sa soție, Elvira Carfagna, a câștigat titlul de Miss în regiunea Marche, iar în 1981 a concurat pentru titlul de Miss Italia.

Cei doi soți s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, într-un aeroport din Milano și s-au căsătorit după 3 ani de relație. Din relația s-au născut copiii Walter Junior și Samira.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre