Simona Ionescu / Redactor Șef

Se întețesc zvonurile de dragoste dintre Shakira și Lewis Hamilton. Sunt „mai mult decât prieteni”

Se întețesc zvonurile de dragoste dintre Shakira și Lewis Hamilton. Sunt „mai mult decât prieteni”
Au fost văzuți la mai multe evenimente împreună, iar acum o persoană care-i cunoaște bine pe Shakira și Lewis Hamilton spune că relația dintre cei doi ar fi ajuns la alt nivel.

Shakira și Lewis Hamilton ar fi înțeles că sunt mai mult decât prieteni care-și spun oful unul altuia după o excursie secretă în Ibiza.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, și Lewis Hamilton, în vârstă de 38 de ani, care au fost văzuți luna trecută pe un iaht cu prietenii. De asemenea, ei au apărut la Marele Premiu al Marii Britanii și la un club de noapte împreună.

„Între ei exista o libertate totală de a face tot ce voiau”

„Aș dori să neg orice informație apărută într-un ziar catalan, în care se spune că Hamilton s-a săturat de atitudinea Shakirei.

Pot nega categoric această informație, deoarece am vorbit cu anturajul Shakirei și ei confirmă că între Shakira și Hamilton a existat întotdeauna o prietenie frumoasă. Și că, între ei, a existat ceva mai mult decât prietenie. Cei doi știau foarte clar că nu era nimic serios și că între ei exista o libertate totală de a face tot ce voiau”, a declarat Jodi Martin.

S-au întâlnit de trei ori în Ibiza

De asemenea, o sursă a dezvăluit postului de televiziune spaniol Telecinco că Shakira și asul britanic din Formula 1 s-au întâlnit „de trei ori în vila din Ibiza”, după ce muncitorii ar fi plecat. „Când muncitorii au plecat, cântăreața a rămas singură cu escorta ei privată și a primit vizita lui Hamilton”, spune sursa.

Shakira și Hamilton sunt mai mult decât prieteni. Prima fotografie este făcută în clubul de noapte de către un petrecăreț și publicată pe Instagram

Aceasta mai afirmă că șoferul lui Hamilton a auzit conversațiile sportivului cu celebra cântăreață. În timp ce Lewis s-a bucurat de o vacanță la soare pe un iaht la începutul acestei luni cu prietenii de pe insulă, după ce a terminat pe locul al treilea în cursa sa de la Silverstone, Shakira ar fi părăsit vila ei doar în două rânduri.

Shakira a petrecut cu Lewis până dimineața

După Marele Premiu al Marii Britanii, se spune că Shakira a petrecut până la primele ore ale dimineții cu Lewis, iar zvonurile de dragoste între cei doi se întețesc. Cântăreața s-ar fi îndreptat spre clubul de noapte Tape din Londra pentru a se întâlni cu pilotul de curse, după ce l-a susținut pe acesta mergând la Silverstone.

Potrivit unui spectator, cei doi păreau să se distreze de minune la o masă VIP din club, Shakira petrecând până la ora 3.30 dimineața, în timp ce Lewis a stat până spre ora șase. „Ei se aflau împreună la o masă VIP din local, iar Shakira a fost văzută discutând aprins cu Lewis, precum și cu alte persoane din anturajul său. Ea părea să se distreze de minune și a dansat până aproape de masa la care stătuse cu Lewis”, a declarat petrecărețul pentru The Sun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre