Simona Ionescu / Redactor Șef

Se pregătește showul pentru America Express. Doi copii ai unei vedete vor să-și arate curajul

Se pregătește showul pentru America Express. Doi copii ai unei vedete vor să-și arate curajul
La așa ceva nu s-ar fi așteptat nimeni. Printre primii concurenți anunțați pentru următoarea emisiune America Express 2024 se numără și doi copii ai unei iubite vedete TV.

Alexia Margot și Aris Melkior Eram, moștenitorii Andreei Esca, au acceptat să participe la America Express 2024. Cu siguranță, vor trăi momente pe care nu le vor uita niciodată.

Invitați într-un podcast, producătorii celebrei emisiuni „America Express” 2024 au dat din casă. S-a aflat că noua ediție se va desfășura tot în America Latină și a apărut și numele a doi concurenți celebri care vor face cuplu.

Se pare că a fost semnat un contract cu Alexia Margot, în vârstă de 22 de ani, și Aris Melkior Eram, în vârstă de 19 ani, care urmează să plece în cea mai incredibilă aventură. Întrucât iubitul Alexiei, Mario Fresh a făcut echipă bună cu ceva timp în urmă cu Alex Velea la aceeași emisiune, e clar că fiica prezentatoarei are de la cine să primească cele mai bune sfaturi.

Alexia Eram, o vedetă în devenire

Alexia este un influencer renumit

Fiica Andreei Esca muncește de zor și se e remarcată pentru ceea ce face în calitate de influencer, dar a recunoscut că primele uși i-au fost deschise de mama ei. „Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru că mama mea este Andreea Esca și mi-a deschis niște uși, așa cum face orice părinte. Apoi, cred că dacă nu eram bună în ceea ce fac nu mai existam. M-am menținut și am muncit și aici sunt”, a mărturisit tânăra cu ceva timp în urmă.

Andreea Esca, cea mai mândră mamă de băiat

Andreea Esca îi trimite băiatului salată de vinete și tartă cu praz

În ceea ce-l privește pe Aris Eram, acesta studiază la Barcelona, dar nu i-a plăcut niciodată să fie în lumina reflectoarelor, preferând să fie cât mai discret. Pentru că mama tot mamă rămâne, Andreea Esca a declarat la un moment dat că-i trimite băiatului tot ce poftește, de la salată de vinete la celebra ei tartă cu praz.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre