Simona Ionescu / Redactor Șef

Se vinde casa regretatului Sergiu Nicolaescu. E foarte interesant cum se poate face tranzacția

Se vinde casa regretatului Sergiu Nicolaescu. E foarte interesant cum se poate face tranzacția
Sergiu Nicolaescu a fost unul dintre cei mai apreciați și, spun sursele, bogați actori pe care i-a avut România. Apartamentul său din Dorobanți a fost scos la vânzare.

Casa în care a locuit regretatul actor Sergiu Nicolaescu a fost scoată la vânzare. Se poate plăti și în Bitcoin.

Se vinde casa regretatului Sergiu Nicolaescu. E foarte interesant cum se poate face tranzacția

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, apartamentul lui Sergiu Nicolaescu situat în Dorobanți, aproape de Televiziunea Română, poate fi cumpărat. Apartamentul se află într-una din cele mai selecte zone din București, iar prețul este pe măsură: aproape un milion de euro.

Una dintre casele lui Sergiu Nicolaescu are 212 metri pătrați, este situată la etajul al doilea și dispune de un living, o cameră pentru relaxare, pentru luat masa, birou, hol, două dormitoare, două băi și bucătărie și un garaj. Prețul cerut este de 930.000 de euro, sau 47,27 de Bitcoin.

Apartamentul scos la vânzare a fost moștenit de Dana Nicolaescu, soția regizorului

Pentru început, apartamentul care se vinde a fost al surorii regizorului, Iolanda Nicolaescu, fiind singura ei avere. După ce marele actor și regizor a trecut la cele veșnice, a intrat în posesia soției lui Nicolaescu, Dana.

Cele două femei au avut o dispută la început, dar totul s-a rezolvat după ce a fost semnat un contract de vânzare-cumpărare, în urma căruia casa i-a rămas Danei. Fosta soție a actorului s-a angajat să-i plătească Iolandei 1500 de lei pe lună şi să-i asigure toate cheltuielile casei, până la sfârșitul vieții.

Văduva albă

La înmormânarea lui Sergiu Nicolaescu, Dana a purtat un mantou alb, ceea ce a stârnit multe discuții. Cea care a lămurit situația a fost chiar sora artistului, care a menționat că haina i-a aparținut soțului său, ce și-a dorit ca Dana să nu poarte negru când va fi condus pe ultimul drum.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui, ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei”, a explicat atunci Iolanda Nicolaescu la Antena 3.

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre