Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele lui Ioniță de la Clejani, devoalate de o jurnalistă din Giurgiu. Are legătură cu copiii lui abandonați

Secretele lui Ioniță de la Clejani, devoalate de o jurnalistă din Giurgiu. Are legătură cu copiii lui abandonați
Viorica și Ioniță de la Clejani declară că sunt o familie fericită, cu doi copii minunați, dar în spatele acestei vieți trăite în puf, se ascund multe secrete.

Jurnalista Nicoleta Croitoru de la Reflectorul de Sud, care susține că a descoperit-o pe fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani și i-a schimbat viața, a povestit pe contul de socializare în ce situație dezastruoasă a găsit-o pe brunetă.

Ziarista din Giurgiu a mărturisit și faptul că Ioniță nu s-a interesat deloc de un alt copil al său, făcut cu o femeie în afara căsătoriei. Un băiețel care a murit înecat la vârsta de doar opt ani.

„Pe Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani și a Vioricăi,  prima lui soție, eu am descoperit-o! Trăia într-o căsuță  sărăcăcioasă într-o comună din județul Giurgiu, cu mama ei Viorica, și cu cele două fetițe mici și bolnăvioare de care Ramona avea grijă ca de ochii din cap. Am aflat de ea și m-am dus cu echipa mea. Am găsit o sărăcie lucie.

Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani trăia în cea mai cruntă sărăcie și eu am fost  singurul jurnalist din România care a avut curajul să dezvăluie trecutul urât al lui Ioniță si al familiei sale. Am dat aproape 30 de episoade la postul Kanal D, la Antena 1 alte episoade, am arătat lumii întregi cum niște părinți pot fi pentru unii mumă și pentru alții ciumă.

O jurnalistă de la Reflectorul de Sud spune că a descoperit-o pe Ramona de la Clejani

Un leu nu a văzut amărâta de Ramona de la tatăl al cărui nume îl  poartă după ce legea l-a obligat. Nu a plătit  nici măcar un ban pensie alimentară, nu i-a dat o bomboană  măcar de sărbători”, susține Nicoleta Croitoru.

„Mi-am ridicat privirea spre cer când Viorica de la Clejani mă  înjura pe la emisiunea lui Măruță”

Pe de altă parte, jurnalista de la Reflectorul de Sud susține că Ioniță de la Clejani nu a fost la înmormântarea băiatului care-i purta numele și nici până în ziua de astăzi nu i-a aprins o lumânare… „Stupoarea a atins cote maxime când am aflat și de băiețelul făcut cu altă femeie, obligat să-i dea numele, aceeași situație la indigou.

Jurnalista spune că Ioniță și Viorica nu au fost niciodată la mormântul băiatului decedat la opt ani

Nici o bomboană măcar în opt ani. Băiețelul lui Ioniță de la Clejani a murit înecat la cei opt anișori fără să-și cunoască tatăl. Nu i-a dus o lumânare la mormânt  niciodată. Am fost eu cu echipa la cimitir și am pus lumânări. Mi-am ridicat privirea spre cer când Viorica de la Clejani mă  înjura pe la emisiunea lui Măruță, care nu a mers să pună o lumânare și nici nu a dat două bomboane fetițelor Ramonei.

Văd cu ochii minții totul acum. Viorica și Ioniță de la Clejani nu au vrut să știe de soarta unor copii nelegitimi. Dar nici că există Dumnezeu nu au vrut să știe. Și Dumnezeu când  lovește… Ramona este acum foarte bine și sunt fericită când îmi spune „mama mea care m-a făcut om”, a povestit Nicoleta Croitoru de la Reflectorul de Sud.

Ramona a mai avut un frate, din altă mamă, care a murit la doar opt ani, după ce s-a înecat în fântână

„Cu ani în urmă am fost la mormântul acestui copil, lucru care pe mine mă doare. Mama băiatului trăiește”

În anul 2021 și Ramona de la Clejani a dezvăluit că este adevărat că Ioniță de la Clejani a mai avut un băiat, care a decedat după ce s-a înecat într-o fântână, mărturisind că a fost la mormântul copilului.

„Este un adevăr, n-are de ce să fie un șoc. Așa este, așa am auzit, și dacă va fi nevoie voi descoperi. Fiind acolo din localitate cu toții, vă dați seama că secretele nu ai cum să le știi. Este un adevăr pur, adică nu este zvon. Există și probe în acest sens, există acea doamnă. Cu ani în urmă am fost la mormântul acestui copil, lucru care pe mine mă doare.  Mama băiatului trăiește. Ascunsă am fost și eu timp de 30 de ani”,  a declarat Ramona Manole, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ramona, dramă fără margini

Cu o copilărie grea și lipsită de bani, Ramona a fost obligată cu ani în urmă să plece în Anglia și să stea pe străzi să cânte la acordeon pentru a strânge bani să-și crească fetițele. Norocul i-a surâs la un moment dat, iar acum spune că e chemată la tot mai multe evenimente și viața i s-a schimbat.

Cu câteva luni în urmă, Ramona a pierdut o sarcină

Înșelată de bărbatul pe care l-a iubit

La începutul acestui an, Ramona a trecut prin altă situație delicată. Nu doar că a fost înșelată de bărbatul care spera că-i va fi alături pentru toată viața, dar a pierdut și sarcina. E vorba de instrumentistul Ady Paris care, spune cântăreața, i-ar fi promis că o ia de nevastă, apoi își vor construi o casă.

Totul părea perfect, dar s-a dovedit că au fost doar vorbe în vânt. „Ady ce să facă, cântă, doarme, mă caută. A spus că nu mă lasă de capul meu, pentru că ține la mine. Știi vorba aceea, ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Eu cred că el m-a înșelat, iar eu am fost corectă cu el. (…) Își dorește el să fie modern să aibă totul la picioarele sale, dar nu îi iese cu mine”.

„Eu momentan mi-am revenit din starea în care eram, după ce am pierdut sarcina. Intrasem într-o perioadă în depresie”

„El a văzut că sunt transparentă, l-am pus într-o lumină bună și si-a spus, probabil în gând, că sunt o proastă numai bună de pus la cratiță. (…) Sincer, aș vrea să mă împac cu el, dar nu știu ce surprize îmi mai pregătește. Eu momentan mi-am revenit din starea în care eram, după ce am pierdut sarcina.

Intrasem într-o perioadă în depresie. Pentru a trece de perioada asta dificilă am început să îmi ocup și orice secundă din viață pe care o aveam din cauza stărilor de negativitate.”, a declarat Ramona Manole, pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre