Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele nunții lui Răzvan Simion cu Daliana: de ce n-a fost în Italia și multe alte neștiute

Secretele nunții lui Răzvan Simion cu Daliana: de ce n-a fost în Italia și multe alte neștiute
Răzvan Simion și soția sa, Daliana, s-au căsătorit luna aceasta, în cadrul unei ceremonii restrânse, care a fost urmată de o petrecere elegantă, așa cum și-au dorit cei doi. Recent, Răzvan Simion a dezvăluit câteva secrete de la nunta sa, precum motivul pentru care nu au făcut nunta în Italia, dar și alte lucruri neștiute.

Răzvan Simion și Daliana s-au căsătorit la începutul lunii Iunie, iar atât ceremonia cât și petrecerea de după au fost discrete. Aranjamentul la petrecere a fost unul elegant, din flori albe și roșii, în timp ce farfuriile și scaunele au fost albe cu un auriu delicat. Iar lumânările alese au fost în număr de 3000.

În contrast cu lumânările a fost însă numărul celor invitați la marele eveniment, căci doar 56 de persoane s-au putut distra alături de miri. Răzvan Simion a dezvăluit recent care a fost motivul pentru care nu a făcut nunta cu Daliana în Italia, acolo unde locuiesc socrii lui. Prezentatorul a dezvăluit și alte lucruri neștiute din cadrul evenimentului. 

De ce nu au făcut nunta în Italia 

În ciuda faptului că nunta a fost fix așa cum cei doi și-au imaginat-o, adică elegantă și rafinată și într-un cadru cât mai restrâns, Răzvan Simion a mărturisit că, inițial, au vrut ca evenimentul să aibă loc în Italia, acolo unde locuiesc părinții Dalianei. O serie de factori i-au făcut să se răzgândească însă. 

Răzvan Simion și Daliana au ales să facă nunta în România, nu în Italia
Foto: Instagram

Prezentatorul a explicat faptul că locațiile din Italia erau prea mari pentru nunta intimă visată de ei. Și chiar dacă ar fi avut în Italia 56 de locuri, atâtea câte invitați au avut, mai era și problema costurilor. Pe când Răzvan Simion și Daliana au vrut să-și scutească invitații de cheltuieli și să le ofere un cadou prin această nuntă. 

„A fost mai mult o cină de gală” 

„Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat, am fost 56 de toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă.

Răzvan Simion și Daliana au avut nunta mult visată, elegantă și rafinată și într-un cadru restrans, cu doar 56 de invitați
Sursa foto: Instagram

A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența”, a dezvăluit Răzvan Simion în cadrul unei emisiuni TV. 

Daliana nu a aruncat buchetul de mireasă

Cu toate că nunta a fost gândită în cele mai mici detalii, un obicei clasic a lipsit cu desăvârșire: momentul în care mireasa aruncă buchetul, cu scopul de a fi prins de către una dintre domnișoarele nemăritate. 

Răzvan Simion a explicat de ce soția sa a ales să nu dea curs acestui obicei: „La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a glumit Răzvan Simion. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre