Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretele primei doamne a Franței, Brigitte Macron. Ce face să arate atât de bine la 70 de ani

Secretele primei doamne a Franței, Brigitte Macron. Ce face să arate atât de bine la 70 de ani
„Le Look” Vogue a numit imaginea lui Brigitte Macron „Chic Bobo aesthetic”, iar Delphine de Canecaude, un director artistic din Paris, a descris-o ca fiind o „mega wonderwoman”. Chiar și Donald Trump a spus la un moment că este „într-o formă atât de bună”. Care e secretul primei doamne a Franței care în aprilie a împlinit 70 de ani?

Chiar dacă între Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte Macron există o diferență de 25 de ani, prima doamnă a Franței le poate da lecții chiar și adolescentelor. Iată și care e secretul frumuseții sale.

Brigitte Macron, care are trei copii dintr-o căsătorie anterioară, a petrecut zeci de ani în care i s-a amintit de diferența de vârstă de 25 de ani dintre ea și soțul ei, pe care l-a cunoscut când el era elev, iar ea profesoară la o școală privată din nord-estul Franței. Căsătoria lor a făcut senzație atunci când Emmanuel Macron a apărut în atenția publicului, mai întâi ca ministru, apoi ca și candidat la președinție în 2016, mulți întrebându-se dacă un cuplu atât de neobișnuit ar putea fi autentic.

Deși relația lor de iubire i-a convins de atunci pe sceptici, interesul public pentru primul cuplu care încalcă normele și referințele la vârsta lui Brigitte nu au încetat niciodată. Ce secret ascuns are prima doamnă a Franței ca să arate atât de bine?

„Este posibil ca ea să mănânce multe salate”

Fizicul suplu și suplu al doamnei Macron este probabil influențat și de factori genetici: „Mă îndoiesc că ea mănâncă o mulțime de carbohidrați rafinați și alimente procesate. Francezii sunt deosebit de buni la controlul porțiilor. Ei sunt renumiți pentru că mănâncă încet și modest și sunt foarte respectuoși cu mâncarea și cu felurile de mâncare. Este probabil ca ea să mănânce multă salată, apoi proteine slabe, cum ar fi peștele.”, a mărturisit cu câțiva ani în urmă dieteticianul Paula Mee.

Brigitte Macron, mai frumoasă ca niciodată. Sursă foto: townandcountrymag

„Ea nu folosește greutăți mari, deoarece ar putea să îi încarce fundul sau picioarele”

Antrenorul Pat Henry spune că silueta ei zveltă sugerează nu numai gene bune, ci și o combinație de Pilates și exerciții simetrice, respectiv concentrarea pe toate grupele de mușchi în mod egal într-un antrenament. „Ea nu folosește greutăți mari, deoarece acestea ar putea să îi încarce fundul sau picioarele. Efectuarea a 15-20 de repetări cu greutăți ușoare ajută la tonifiere. Pilates a fost conceput inițial pentru dansatori, pentru a-și alunge mușchii. Pilates de unul singur nu va tonifia, dar cu siguranță va da mușchi lungi și slabi”, a spus acesta.

„Fac o jumătate de oră de sport pe zi”

De altfel, într-un interviu pentru Women’s Lifestyle Magazine din ianuarie, Brigitte a spus câteva dintre secretele ei de frumusețe. „Fac o jumătate de oră de sport pe zi – pe cont propriu, fără antrenor, am o dietă echilibrată și îmi petrec timpul scriind și citind”, a spus prima doamnă a Franței.

„10 fructe și legume pe zi”

Cât privește dieta, Brigitte Macron a adoptat o dietă bazată pe carne slabă, salată și pește și consumă zece tipuri de fructe și legume în fiecare zi. Lucru confirmat și de bucătarul șef la la Elysée, Guillaume Gomez într-un interviu pentru Telegraph. „Singurele lor reguli? 10 fructe și legume pe zi pentru doamna Macron și „fără mâncare nesănătoasă” pentru soțul ei. Servim doar produse franțuzești la masa președintelui, dacă este posibil. Prioritizarea se face cu alimente locale produse la mai puțin de 100 km de Paris”, a mărturisit cheful.

Prima doamnă mănâncă încet și în porții mici

Potrivit informațiilor oferite de celebritydailyroutine.com, un alt secret al siluetei subțiri a lui Brigitte Macron este că, exact ca o adevărată franțuzoaică, percepe consumul de alimente ca pe un ritual. Prima doamnă mănâncă încet și în porții mici, ceea ce are un efect foarte benefic asupra digestiei și absorbției alimentelor. Alimentele care sunt adesea prezente în dieta primei doamne a Franței sunt avocado, broccoli, ardei roșu, spanac și mere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre