Simona Ionescu / Redactor Șef

Secretul întunecat al Pamelei Anderson. Apariția în costumul de baie roșu din Baywatch a fost începutul suferinței

Secretul întunecat al Pamelei Anderson. Apariția în costumul de baie roșu din Baywatch a fost începutul suferinței
Pentru Pamela Anderson, costumul de baie roșu din Baywatch a fost doar începutul unei lungi suferințe. Actrița are un secret întunecat pe care l-a ascuns multă vreme.

Au trecut peste trei decenii de la lansarea serialului fenomen „Baywatch”, care a propulsat actrițe precum Pamela Anderson sau Carmen Electra. Toată lumea voia să le vadă pe fetele „Baywatch” în costumele de baie reprezentative din serial. Pentru Pamela Anderson însă acesta a fost începutul suferinței. Recent, aceasta și-a dezvăluit secretul întunecat. 

Pamela Anderson a recunoscut că nu își amintește mare lucru din perioada în care era în lumina reflectoarelor, iar fanii din întreaga lume aveau postere cu ea în faimosul costum roșu. După mulți ani de zile în care nu a făcut mai nimic pe plan cinematografic, Pamela Anderson și-a făcut debutul pe Broadway în 2022. 

Pamela Anderson a fost în depresie zeci de ani 

Într-un interviu recent, actrița din Baywatch a recunoscut că ea crede că a fost în depresie încă de când juca în Baywatch, adică zeci de ani. 

„Mă uit acum la tot și simt că am trecut de la *Baywatch* la Broadway. Nu știu ce s-a întâmplat între timp. Totul e ca o mare ceață,” a spus ea la Festivalul de Film de la Zurich, unde a primit premiul „Golden Eye”. 

„Sunt doar fericită să fiu aici, în acest moment, pentru că eu cred că am avut depresie timp de câteva decenii”, a recunoscut vedeta. 

„Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie

Vedeta a explicat că este încântată să fie din nou ocupată cu munca și crede că documentarul său de pe Netflix din 2023, „Pamela, a Love Story”, a contribuit la revigorarea carierei sale după ce regizoarea „The Last Showgirl”, Gia Coppola, l-a vizionat.

Costumul de baie roșu a băgat-o în depresie pe Pamela Anderson

„Așa m-a văzut Gia. Întotdeauna am știut că sunt capabilă de mai mult. E grozav să faci parte din cultura pop, dar este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Oamenii se îndrăgostesc de tine din cauza unui costum de baie. A durat mult timp, dar sunt aici”, a declarat actrița. 

„O să fac gem și asta e”

„Cred că sincronizarea este totul. Am crezut că nu voi avea niciodată șansa de a face ceva de genul acesta. Am gândit cumva, «Oh, ei bine, asta cred oamenii despre mine. O să mă întorc la ferma mea, o să fac gem și asta e tot. O să găsesc o altă cale de a-mi face viața frumoasă».

Pamela Anderson a crezut că nu va avea ocazia să joace și alte roluri

„Dar documentarul a apărut, cartea a apărut, iar Gia a văzut documentarul. Trebuie să fie un fel de maestru sau profet sau ceva de genul, dar a fost atât de minunată să-mi trimită scenariul, și l-am citit și am gândit, «Oh Doamne, asta e”. 

A avut mai multe proiecte cinematografice în ultima vreme 

„Ăsta e acel moment când oamenii citesc un scenariu și realizează cu adevărat că sunt singurii care pot să-l facă. Trebuie să-l facă. Este o chestiune de viață și de moarte». Și așa m-am simțit, și simt fiori doar când mă gândesc la asta”, s-a confesat Pamela Anderson recent. 

Anderson și-a făcut debutul pe Broadway în 2022, interpretând-o pe Roxie Hart în „Chicago” timp de opt săptămâni, iar ulterior a obținut mai multe roluri în filme, inclusiv în „The Last Showgirl”, „Rosebush Pruning” și un rol în noul film „Naked Gun”, care urmează să fie lansat anul viitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri