Simona Ionescu / Redactor Șef

Șerban Copoț le-a arătat fanilor cum îl așteaptă soția acasă pe caniculă. „Să-mi faci statuie”

Șerban Copoț le-a arătat fanilor cum îl așteaptă soția acasă pe caniculă. „Să-mi faci statuie”
Să fii soție de artist nu e deloc ușor, iar partenera de viață a lui Șerban Copoț știe cel mai bine acest lucru. Artistul, fost component al trupei „Animal X” și fost prezentator la „X Factor”, a vrut să le arate tuturor cât de minunată este partenera lui de viață și ce poate să facă pe caniculă.

Soția lui Șerban Copoț e o adevărată eroină, spun fanii artistului. Vedeta a făcut un video pe contul de socializare în care le-a arătat totul prietenilor din online.

Gospodina tot gospodină rămâne, chiar dacă afară e caniculă. Soția lui Șerban Copoț e la fel de harnică ca o furnicuță și pentru că se va întoarce acasă și Filip, cumnatul său și fratele lui Șerban, i-a pregătit cele mai delicioase sarmale. Dar bunătățile nu s-au terminat aici.

„Uite cum vin eu acasă de la treabă și cum mă așteaptă iubita mea soțioară, care stă pe căldura asta să gătească. Ce faci, mamă? Ce-ai gătit puiule? Poate le mai dăm o idee”, și-a întâmpinat Copoț nevasta.

„Să-mi faci statuie”

Veselă și pusă pe șotii, doamna lui Copoț le-a explicat tuturor ce înseamnă să fii nevastă de artist. „Să-mi faci statuie. Nu vrea să facă nimeni pe căldura asta ce-am gătit eu, în afară  de supă de roșii. Dar trebuie să o bag la blender. Sărmăluțe cu cărniță, sărmăluțe fără cărniță, pentru că vine Filip și n-a mâncat nimic de genul ăsta de patru luni.

Și i-o fi poftă. Dar, stai că n-am făcut doar atât. Am măturat grădina pentru că a fost furtună sâmbătă și n-am avut timp și era mizerie în curte. Am spălat trei ture de haine, am împăturit ce aveam deja pe uscător, le-am dat copiilor să mănânce… am făcut și salată de vinete… Soție de artist”, a mărturisit aceasta râzând.

„Îl iubesc pân’ la Lună şi înapoi”

Copoș și fratele său, Filip

După ce fratele său a revenit din cursă, Șerban Copoț a făcut imediat o fotografie cu Filip pe care a postat-o pe contul de socializare, alături de un mesaj pentru toți cei care luni de zile dintr-un an își petrec viața pe mare.

„El este Filip. Fratele meu. Fratele meu cu numărul 3 pe tricou, eu port numărul 4. El duce tradiția familiei de navigatori mai departe.

La fel ca tata (Dumnezeu să-l odihnească), ca să îşi câştige banii, pleacă cu lunile pe mare. Este cel mai bun şi blând om de pe pământ. Îl iubesc pân’ la Lună şi înapoi (la fel ca pe ceilalți doi) şi mă bucur ca un copil când se întoarce din voiaj. Scriu acest mesaj pentru a-mi exprima respectul pentru toți cei care pleacă departe de casă, de familie, copii şi prieteni pentru a pune o pâine trudită pe masă”, au fost cuvintele lui Șerban Copoț.

Șerban, de la muzică și televiziune, la protecția mediului

A cunoscut un succes remarcabil cu trupa „Animal X”, a făcut o facultate, a devenit prezentator la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, iar acum a plecat spre alt drum. Anul trecut, la 41 de ani s-a reapucat de școală. ”Îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice”, a mărturisit Șerban Copoț după ce a renunțat la televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre