Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil a chemat scafandrii ca să-și recupereze ochelarii de soare. Ce final a avut povestea. Video

Serghei Mizil a chemat scafandrii ca să-și recupereze ochelarii de soare. Ce final a avut povestea. Video
Cu Serghei Mizil nu e de glumit, mai ales atunci când afaceristul își pune ceva în cap. Pentru că i-au căzut ochelarii în lac, acesta n-a vrut sub nici un chip să suporte pierderea și a chemat scafandrii să-i recupereze.

Serghei Mizil a rămas fără ochelarii de soare preferați, care i-au căzut în lac. A găsit imediat soluția ideală și a chemat scafandrii. Totul s-a terminat cu bine, iar Serghei le-a arătat prin ce a trecut și fanilor săi, printr-un video amuzant.

Sunt lunile în care Serghei Mizil și familia sa stau în locuința de vară, care se află situată pe marginea faimosului lac Snagov. Zona este una de lux, unde mulți dintre milionarii României dețin câte o proprietate.

Atunci când vreme este bună, activitatea preferată a lui Serghei Mizil este de a se plimba cu barca pe lac. Are ponton, are și barcă. Și așa a rămas fără ochelari.

Serghei Mizil: „Și câinii așteaptă cu nerăbdare găsirea ochelarilor mei”

„A venit specialistul în scufundări, domnul Bogdan… și căutăm ochelarii, că altfel mă îmbolnăvesc de nervi. Și câinii așteaptă cu nerăbdare găsirea ochelarilor mei. Ia, uită-i, ăștia sunt”, a spus Serghei Mizil, fericit că visul i s-a împlinit.

Serghei, „negustor de vite mici”

Într-un podcast recent, Serghei Mizil a povestit cum s-a îmbogățit. Afaceristul spune că a câștigat bani frumoși din picturile pe care le vindea în străinătate, iar în România îi tripla. „Pentru că făcând parte din burghezia roșie, săpunuri, playere, blugi, casete, făceam bani mulți. Toată lumea făcea chestia asta. Eram negustor de vite mici, adică nu vindeam la nivel mare”, a recunoscut Mizil.

Din secretele lui Mizil

N-a fost niciodată bătut, dar a pierdut bani la cazino. „Am pierdut ca boul, eram prin 70, pentru că eu nu joc niciodată. Pune pe roșu, am pus pe roșu, am pierdut, ia uite mă, ce idiot, și m-am șutit”, i-a recunoscut Serghei lui Dan Capatos.

Afaceristul susține că niciodată n-a suferit din dragoste, deși a fost înșelat de prima soție. „Dragostea eu cred că e la început după aia se schimbă toate lucrurile, că doar stai cu ea în casă… Pe mine mă obosesc lucrurile astea. La început femeile sunt prietenoase, la restaurante, vin prietenii, bei, apoi nu le mai convine. Păi, de unde m-ai luat, nu de la restaurant? Din bibliotecă?”, a mai spus acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre