Simona Ionescu / Redactor Șef

Serghei Mizil s-a spălat cu icre negre pe față. Prietenia cu Giovani Becali a început într-un mod atipic

Serghei Mizil s-a spălat cu icre negre pe față. Prietenia cu Giovani Becali a început într-un mod atipic
Sunt mult prea multe nebuniile pe care Serghei Mizil le-a făcut în tinerețe, iar acest lucru a ajuns și la urechile Elenei Ceaușescu. Acum a povestit cum s-a spălat cu icre negre pe față și ce înseamnă Giovani Becali pentru el.

În timp ce mulți români nu știau cum arată icrele negre, Serghei Mizil s-a spălat odată pe față cu aceste delicatese. Băutura îi luase mințile… Cât de bun prieten este cu Giovani Becali a povestit chiar el.

Serghei Mizil: „Oameni ca mine nu au ce căuta în România”

Atât de tare s-a enervat Elena Ceaușescu când a aflat de prostiile făcute de Serghei Mizil încât a spus că „oameni ca mine nu au ce căuta în România”. Nu doar că pe acesta nu l-a deranjat, dar a dat o  replică în stilu-i caracteristic: „Merg afară oricând”.

Poate una dintre cele mai mari tâmpenii a fost momentul în care, beat fiind, s-a spălat la Intercontinental cu icre negre pe față. A fost informat atunci chiar și Nicolae Ceaușescu, care a spus în plin Comitet Executiv al PCR, de față cu tatăl său, că Serghei este „un element descompus”.

Cum a ajuns la batalionul disciplinar de la Beiuș, fără apă

Mizil s-a spălat pe față cu icre negre

La vârsta de 35 de ani, Serghei Mizil a simțit pe propria-i piele ce înseamnă să plătești pentru ce faci. „Venisem de la Los Angeles și am ajuns direct la batalionul disciplinar de la Beiuș. Stăteam fără apă, mâncam mult usturoi, furam roșii”, și-a amintit acesta.

„Nici acolo nu m-au dovedit. A fost șocant pentru că am ajuns la Beiuș unde erau pedepsiți și ofițerii. Dar, la cererea unității am mai stat trei zile în plus, am făcut și acolo toate nenorocirile. Atunci nu aveam arme, nu aveam nimic. Trebuia să ieșim la muncă, dar nici pe aia nu o făceam. Nici nu credeau că sunt eu… M-am adaptat repede oriunde”, recunoaște Serghei Mizil.

„Ce zici dacă îți tai tendonul? Ce zici dacă te împușc în cap”

Prietenia cu Giovani Becali durează de o viață, dar a început într-un mod cu totul atipic. Serghei spune că era la o masă când acesta a venit și l-a întrebat: „Ce zici dacă îți tai tendonul?”. Răspunsul acestuia? „Ce zici dacă te împușc în cap?”, a răspuns Serghei.

De atunci el și Giovani Becali sunt ca frații. „Orice problemă am avut în viață sau unde am ajuns, mă suna și mă întreba: Bă, ești bine? S-a întâmplat ceva? Te-a luat? Nu te-a luat?”, a povestit Mizil.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre