Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira a luat cina cu un bărbat misterios în Miami. Cei doi s-au distrat pe cinste. Foto

Shakira a luat cina cu un bărbat misterios în Miami. Cei doi s-au distrat pe cinste. Foto
După ce a spus că „nu se gândește” la întâlniri, Shakira i-a lăsat pe toți uimiți. Vedeta a fost văzută luând cina cu un bărbat misterios, alături de care s-a distrat de minune.

Pe 1 august, Shakira a fost văzută în Miami, la Lido Bayside, în hotelul Standard unde a luat cina alături de un bărbat misterios.

Identitatea bărbatului misterios este necunoscută

O înregistrare video obținută de Page Six o arată pe Shakira stând lângă un domn brunet și distrându-se. Ea poate fi văzută la un moment dat aplecându-se pentru a lua o gură din mâncare și chicotește. Identitatea bărbatului misterios este necunoscută, deoarece acesta era cu spatele la cameră, dar părea să aibă o vârstă matură, deoarece avea puțin grizonat.

Shakira a ales o ținută în nuanțe de roz deschis

Bărbatul era bine îmbrăcat și părea să aibă un costum negru și pantofi eleganți. La rândul său, Shakira a purtat o ținută mai lejeră, în nuanțe de roz deschis și pantofi cu tocuri albe.

Nu este clar dacă ieșirea a fost o întâlnire, o cină de afaceri sau o întâlnire amicală, ținând cont de faptul că cei doi au avut parte de un cadru romantic. Shakira și bărbatul misterios au ales și o masă aproape de apă și cu mai puțină lumină.

Shakira s-a despărțit de doi ani de Pique

Shakira a luat cina cu un bărbat misterios

Cu toate acestea, Shakira a declarat recent că nu este interesată de întâlniri, în ciuda faptului că au trecut doi ani de când s-a despărțit de partenerul și tatăl celor doi fii ai ei, Gerard Piqué. „Nu mă gândesc la asta acum.

Ce spațiu am eu pentru un bărbat?”, a declarat aceasta pentru coperta revistei Rolling Stone din iulie-august 2024. Dar a recunoscut că „îi plac bărbații”, dar a considerat că încă este o „problemă”. „Nu ar trebui să-mi placă cu tot ce mi s-a întâmplat, dar încă îmi plac bărbații”, a adăugat cântăreața.

Shakira și Pique aveau probleme în cuplu de multă vreme

Shakira, în vârstă de 47 de ani, a fost „devastată” când ea și Piqué, 37 de ani, s-au despărțit după ce el ar fi înșelat-o. „Este devastator pentru ea să afle că această aventură a durat mult mai mult decât și-a imaginat”, a declarat în exclusivitate pentru Page Six un insider în ianuarie 2023 despre idila starului fotbalului cu Clara Chia Marti.

Shakira a dezvăluit ulterior publicului că ea și Pique aveau probleme de mai mult timp. Ea a mărturisit pentru Sunday Times în martie anul trecut că a simțit că trebuie să își pună cariera în așteptare pentru ca Piqué să se poată concentra asupra fotbalului, adăugând: „Au fost multe sacrificii pentru dragoste”.

Cu ce bărbați a ieșit de când e o femeie singură

Deși vedeta nu are nici o relație, se bucură de viața de femeie singură. A fost văzută stând de vorbă cu Tom Cruise la Marele Premiu de Formula 1 din Miami. Surse au confirmat ulterior că nu dorea să se întâlnească cu starul de cinema, în vârstă de 62 de ani.

La scurt timp după aceea, Shakira s-a spus că ar avea o idilă cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. A ieșit apoi la cină la Londra cu Jimmy Butler, jucătorul echipei Miami Heat și a avut câteva întâlniri și cu actorul Lucien Laviscount. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre