Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira, din ce în ce mai îngrijorată de sănătatea tatălui său. Situația vedetei se complică pe zi ce trece

Shakira, din ce în ce mai îngrijorată de sănătatea tatălui său. Situația vedetei se complică pe zi ce trece
A terminat anul cu multe probleme, a început 2023 la fel de greu. Shakira pare să nu mai scape de necazuri, indiferent cât de mult și-ar dori acest lucru.

Problemele se țin scai de Shakira. De data asta motivul supărării sale nu este Gerard Pique, ci tatăl său, a cărui sănătate pare că se deteriorează pe zi ce trece. Potrivit postului de televiziune spaniol Telecinco, acesta este și motivul pentru care artista a decis ca în acest moment să nu se mute cu cei doi copii la Miami. E posibil ca plecarea să aibă loc undeva în luna iunie, dar totul e legat de ceea ce se va întâmpla cu tatăl său, William Mebarak.

Bărbatul a fost internat de mai multe ori în spital

Ajuns la vârsta de 91 de ani, tatăl vedetei, un cunoscut scriitor în vârstă de 91 de ani, a fost de mai multe ori în spital, iar Shakira a fost alături de el de fiecare dată.

În februarie 2022, acesta a căzut, și a suferit un traumatism care i-a afectat chiar și sistemul neurologic. Au urmat momente grele, acesta urmând o serie de terapii și tratamente cu ajutorul cărora a reînvățat să vorbească.

William Mebarak suferă și de Alzheimer

Din nefericire, nu este singura problemă de sănătate cu care acesta se confruntă, pentru că are și Alzheimer. Și nu puține au fost momentele în care acesta nu a putut să-și recunoască nici fata. Bărbatul, scriitor și jurnalist american de origine libaneză, a emigrat în Columbia la vârsta de cinci ani, alături de familie și acolo a petrecut cea mai mare parte a vieții.

De-a lungul vieții, acesta a fost însă și agent de securitate, bijuterie, profesor de literatură, dar și om de radio. De parcă toate aceste probleme nu i-ar fi fost de ajuns, Shakira a avut probleme și cu Fiscul, pentru că nu și-ar fi declarat veniturile. Cântăreața a spus încă că cea mai mare parte a veniturilor sale au fost realizate în străinătate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre