Simona Ionescu / Redactor Șef

Shakira se aruncă din nou în muncă. Pregătește un documentar bombă despre „viața de după Pique”

Shakira se aruncă din nou în muncă. Pregătește un documentar bombă despre „viața de după Pique”
După ce a scăpat de stresul procesului, Shakira a început să-și vadă de proiectele personale. Acum, vedeta s-a apucat să filmeze un documentar bombă despre cum e viața ei după despărțirea de Pique.

După despărțirea urâtă de Pique, Shakira s-a decis să filmeze un documentar extraordinar în care să prezinte viața pe care o are după despărțirea de bărbatul pe care l-a iubit. Documentarul la care lucrează acum Shakira se concentrează pe schimbările dramatice din viața ei, declanșate de despărțirea ei urâtă de Gerard Pique.

Artista columbiană, în vârstă de 46 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor în lunile care au urmat „divorțului”, lansând melodii legate de despărțire, printre care BZRP Music Session #53, în care susținea că Pique a „schimbat un Rolex cu un Casio”, când a părăsit-o pentru iubita sa Clara Chia, în vârstă de 24 de ani. „Cred că va fi vorba despre drama prin care a trecut și se va numi „The cheating and me” (Înșelătoria și eu). Va fi un „cântec de dispreț” sub formă de documentar”, a spus jurnalista Laura Fa, pentru Daily Mail.

„Dacă în ziua de azi nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni”

La rândul său, jurnalista Lorena Vasquez susține că va fi un documentar sau un reality de tip documentar. „Este clar că Shakira înregistrează material grafic pentru un proiect audiovizual, un documentar sau un reality de tip documentar. Se pare că, în zilele noastre, dacă ești o persoană celebră și nu ai propriul tău reality de tip documentar, ești un nimeni”, a spus aceasta.

Shakira a fost filmată de un cameraman la proces

Shakira a fost văzută luni cu un cameraman în spatele mașinii sale, când a sosit la tribunal pentru procesul de fraudă fiscală în care a fost implicată. S-a filmat momentul în care avocatul ei, Pau Molins, a mers să o întâlnească, cei doi purtând o discuție înainte de a intra în sala de judecată.

Pique și noua sa iubită, Clara Chia

De asemenea, se spune că Shakira a fost înregistrată de doi cameramani în timp ce a părăsit miercuri El Prat din Barcelona pentru a pleca la Miami, unde locuiește în prezent. Cântăreața a fost fără copii, care vor sta cu tatăl lor înainte de a se întoarce în Florida pentru a merge la școală săptămâna viitoare.

A pledat vinovată doar de dragul copiilor

În urma procesului, Shakira a criticat autoritățile spaniole pentru că au vizat „persoane de profil înalt”. Judecătorii i-au dat o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare, la care se adaugă o amendă de 7,3 milioane de euro. De asemenea, trebuie să mai achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro. Cântăreața, care are o avere netă de aproximativ 240 de milioane de lire sterline, a insistat că este nevinovată, dar a luat această decizie pentru „a-i scuti pe copiii mei de a o vedea pe mama lor sacrificându-și bunăstarea”.

Shakira și Pique au semnat un acord de custodie a copiilor

Shakira și Pique s-au despărțit în luna mai a anului trecut, după 11 ani de relație. Ei au semnat un acord de custodie a copiilor în decembrie anul trecut, după o negociere îndelungată care a ajuns la un punct culminant cu o întâlnire maraton de 12 ore cu avocații lor. Shakira s-a mutat la Miami alături de copii în aprilie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre