Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone, victima unui accident în hotelul din Turcia. Fanii s-au speriat când au văzut poza

Sharon Stone, victima unui accident în hotelul din Turcia. Fanii s-au speriat când au văzut poza
Sharon Stone a călătorit recent prin Europa și a postat fotografii dintr-o cameră de hotel din Turcia. Una din ele era de-a dreptul șocantă.

Sharon Stone, legendara actriță și producătoare americană, continuă să captiveze publicul din întreaga lume cu talentul său durabil și povestea sa de viață impresionantă. Născută pe 10 martie 1958, Stone și-a construit o carieră remarcabilă la Hollywood, câștigând aprecieri pentru rolurile sale din filme precum „Basic Instinct”, „Casino” și „Total Recall.”

Celebra actriță, în vârstă de 66 de ani, a postat pe Instagram, zilele trecute, o fotografie cu ea într-un lift, având un ochi vânăt. Ai fi zis că e bătută, de aceea a șocat imaginea. Sharon Stone însă a venit cu explicația. A distribuit și un videoclip, postat tot pe contul său de Instagram, în care a povestit cum s-a întâmplat totul.

Sharon Stone
Sharon Stone cu o vânătaie groaznică. Foto Instagram SS

„Știu că sunteți îngrijorați în legătură cu ochiul meu vânăt, așa că m-am gândit să vă dau de veste. Am fost în atât de multe țări și camere de hotel, încât când m-am trezit în mijlocul nopții să mă duc la baie, nu știam unde mă aflu și am căzut pe marmură. Nimeni nu mi-a făcut nimic, mă simt bine și sunt întâmpinată minunat în această excursie peste tot pe unde am fost. Mă distrez de minune”, a spus Stone care la acel moment se afla într-un hotel din Turcia.

Actrița a tratat cu amuzament întamplarea, chiar daca fanii au avut reacții îngrijorătoare la adresa ei.
„Sunt din ce în ce mai bine, dar, într-adevăr, e o strălucire aparte. Ar trebui să vedeți ce i-am făcut eu acelei podele de marmură”, a adăugat actrița cu umor, liniștindu-și fanii.

Premiată în Italia, înainte de accidentul din Turcia

Recent, Sharon Stone s-a întors dintr-un turneu de vară european, dar s-a menținut activă pe social-media la fiecare pas oferind mereu detalii despre locurile pe care le vizitează, dar mai ales de la Festivalul de Film de la Taormina din Italia, unde a primit un premiu pentru întreaga sa carieră.
Sharon Stone le pregătește fanilor o noua producție. Aceasta va juca alături de Bob Odenkirk în „Nobody 2”, continuarea filmului lui Odenkirk din 2021, „Nobody”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre