Simona Ionescu / Redactor Șef

Silviu Prigoană iese la atac după scandalul iscat de Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul a dat-o pe mâna poliției

Silviu Prigoană iese la atac după scandalul iscat de Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul a dat-o pe mâna poliției
Cu puțin timp în urmă, a început un alt scandal între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după ce fiul lor, Eduard, a povestit la ce a fost supus de propriul tată.

Adriana Bahmuțeanu a prezentat stenogramele discuției dintre ea și băiat și a cerut Ordonanță președințială. Apoi a făcut public ce se întâmplă între fiul ei de 13 ani, Eduard, și tatăl său. Silviu Prigoană a reacționat.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au rămas în atenția românilor în urma mariajului cu suișuri și coborâșuri pe care l-au avut. Cei doi au în jur de 80 de procese și plângeri penale și se pare că au luat-o de la capăt. După ce a fost plecată în vacanță, în America, cu cei doi copii, fiul cel mic al afaceristului și fostei prezentatoare n-a vrut să se mai întoarcă în casa lui Prigoană. Băiatul a povestit prin ce a trecut acolo, iar când Adriana a văzut așa ceva, a luat imediat atitudine.

„Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine”

A făcut demersuri în instanță pentru ca domiciliul copilului să fie de acum înainte de ea, cerând Ordonanță președințială la Judecătoria sectorului 5.  Bruneta a cerut „modificarea măsurii privitoare la minori, mutarea domiciliului, modificarea pensiei de întreținere, suplinire acord”.

Silviu Prigoană spune că Adriana e pasibilă de închisoare

„Da, am înaintat această cerere. Fiul meu cel mic și-a exprimat dorința de a locui cu mine, la întoarcerea din vacanță. Asteptăm ca instanța să stabilească un termen”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Spynews.

Silviu Prigoană o acuză pe Adriana Bahmuțeanu că nu a dus copilul la școală

Silviu Prigoană nu se lasă și își acuză fosta soție că nu a dus copilul acasă, potrivit hotărârii judecătorești, dar și că nu l-a dus la școală. Afaceristul spune că a anunțat poliția, protecția copilului și executorul judecătoresc.

„Nu am cunoștință de aceasta Ordonanţa preşedinţială.

Adriana Bahmuțeanu a încălcat hotărârea judecătorească și este infracțiune, în primul rând. Și, în al doilea rând, nu a dus copilul la școală, este o altă infracțiune, două infracțiuni una peste alta, care se sancționează cu închisoare. Însă își asumă responsabilitatea a ceea ce face. S-au ocupat avocații.

Adriana Bahmuțeanu își apără copiii ca o leoaică

„Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești”

Am înștiințat Protecția Copilului Sector 3, Sector 5, Poliția, executorul judecătoresc. S-au făcut toate demersurile necesare. Copilul nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești. Dânsa avea obligația să aducă copilul acasă. Ulterior, dacă dorea să faca ceva, exista proceduri legale. Cum eu am procedat legal și dânsa trebuia să procedeze legal, legea este numai pentru unii, nu pentru toată lumea.

Probabil cel mic locuiește la Adriana, abuziv. Nu am cunoștință, știu că nu a fost adus acasă, conform hotărârii judecătorești, la domiciliul meu. Ea avea obligația să ia și să îi aducă. Ce știu cu siguranță, de pe cântarul medicului de familie, este că a plecat cu 80 kg și s-a întors cu 90 kg, în trei săptămâni. Totuși, are 12 ani…”, a fost declarația lui Silviu Prigoană.

Despre acuzațiile pe care le-a adus fiul lui Prigoană și Adriana Bahmuțeanu puteți citi aici:

Scandal. Fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, acuzații dure la adresa tatălui. Mama e disperată

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre