Simona Ionescu / Redactor Șef

Juratul de la American Idol, probleme cu casa de la țară. Invazie majoră pe proprietatea de 8 milioane de dolari

Juratul de la American Idol, probleme cu casa de la țară. Invazie majoră pe proprietatea de 8 milioane de dolari
Proprietatea din zona rurală a Angliei pe care o deține Simon Cowell are probleme, căci suferă de o adevărată invazie. Casa în valoare de 8 milioane de dolari este locuința principală a celui mai cunoscut jurat de la emisiunea American Idol, încă de anul trecut, de când a părăsit Londra.

Anul trecut, Simon Cowell a luat decizia de a părăsi Londra alături de partenera sa  Lauren Silverman și fiul acestora în vârstă de 9 ani, Eric. Cu toate că a locuit în oraș majoritatea vieții, anul trecut mogulul media și-a vândut discret casa de 45 de milioane de dolari din Londra și a ales să se mute definitiv în zona rurală Cotswolds. 

Juratul emisiunii „Marea Britanie are talent” a achiziționat proprietatea în 2021, iar aceasta a fost inițial formată din patru parcele diferite, care au fost transformate într-o vilă impresionantă. Printre motivele care l-au determinat pe Cowell să se mute a fost și cel al siguranței. Casa din Londra a juratului a fost prăduită de hoți de două ori, în ciuda investiției în securitate în valoare de 500 de mii de lire. 

Cârtițele i-au invadat proprietatea lui Cowell 

Deși la început când s-au mutat acolo totul era în regulă, ulterior au început problemele. O sursă apropiată a declarat pentru The Sun că toată grădina lui Cowell a fost invadată masiv de cârtițe. Cele trei hectare de teren sunt toate pline de mușuroaie, care se apropie de casă din ce în ce mai mult. 

Mușuroaiele de cârtiță au pus stăpânire pe cele trei hectare de teren.
Sursa foto: DailyMail

„Sunt găuri peste tot. Arată ca un cașcaval elvețian. Când s-au mutat acolo era totul în regulă, dar acum grădinile sunt pline de mușuroaie. Mușuroaiele au apărut la început pe versantul însorit destul de departe de casă. Dar cârtițele par să devină mai îndrăznețe și destul de multe mușuroaie au apărut în apropierea ferestrei camerei de zi, a piscinei și a terasei. Pare că preiau controlul”, a încheiat sursa pentru publicația citată. 

O femeie cu o cărămidă a intrat peste Simon Cowell în casă 

Cele două jafuri care l-au determinat pe mogul să se mute din Londra nu sunt singurele întâmplări prin care acesta a trecut. Simon a avut și o întâmplare înspăimântătoare în 2012, când o femeie înarmată cu o cărămidă a intrat pe proprietate în timp ce juratul era acasă uitându-se la televizor. 

Simon Cowell s-a mutat în zona rurală anul trecut, alături de partenera sa și de fiul lor în vârstă de 9 ani, Eric.
Sursa foto: Instagram

Simon mai are case luxoase în Malibu și Los Angeles și a deținut anterior o vilă în valoare de 17 milioane de lire sterline în Wimbledon. Se presupune că a vândut-o pe aceasta din urmă după ce a considerat că drumul fiului său, Eric, la școală din Sudul Londrei era „prea lung”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre