Simona Ionescu / Redactor Șef

Simona Halep, de o modestie rară! În timp ce vedetele cheamă firme să le împodobească bradul, ea a păstrat tradiția. Foto

Simona Halep, de o modestie rară! În timp ce vedetele cheamă firme să le împodobească bradul, ea a păstrat tradiția. Foto
Simona Halep va petrece sărbătorile de iarnă acasă, cu familia și abia așteaptă acele momente deosebite.

Simona Halep a început pregătirile pentru Crăciun. Fanii au fost extrem de încântați să vadă că tenismena de renume mondial a păstrat tradiția împodobirii bradului, în timp ce tot mai multe vedete din showbiz au ales să-și cheme firme pentru a le împodobi pomul de Crăciun. Costurile acestor „specialiști în decorat brazi” sunt cuprinse între 100 și 200 de euro, dar și mai mult, dacă e vorba de brazi de dimensiuni mari.

Cum a ales Simona Halep să-și decoreze bradul. S-a văzut cât e de talentată

Simona Halep e fericită și liniștită. Una dintre cele mai mari sportive ale lumii este alături de cele mai dragi persoane, familia sa, cu care va sta de Crăciun și Revelion. Simo s-a apucat acum de împodobit casa și bradul și ce a ieșit e cu adevărat demn de laudă și motiv de bucurie pentru vedetă. ”Ta da! Am terminat”, a scris Simona pe contul său de Twitter.

Simona a ales să nu mai meargă în Africa de Sud

În perioada 18-19 decembrie, fostul lider mondial trebuia să joace în Africa de Sud, la Johannesbur, însă a anulat totul după apariția variantei Omicron de COVID-19.  Scopul turneului, care poartă numele de Africa Cares, este acela de a promova tenisul în Africa de Sud și de a combate violența împotriva femeilor.

„Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic”, a declarat Simona Halep la finalul lunii noiembrie, într-un interviu exclusiv. Anul 2021 nu a fost un an tocmai bun pentru Simona, pentru că a suferit multe accidentări.

De aceea, ea a avut 25 de victorii și 10 înfrângeri. Din păcate, deși a intrat în acest an fiind locul 2 WTA, a ieşit din Top 10 WTA pentru prima dată după şapte ani şi jumătate. Pe plan personal toate au mers din plan. Ea s-a căsătorit cu afaceristul Toni Iuruc, ceremonia și petrecerea având loc la Constanța.

Odată cu această căsătorie, Simona a ales să ia numele soțului și a devenit Simona Halep-Iuruc. „Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Hale.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre