Simona Ionescu / Redactor Șef

Situație critică între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. „Am stat în umbră. Vreau să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea”

Situație critică între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. „Am stat în umbră. Vreau să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea”
În ultima perioadă, părea că totul s-a așezat în viața Oanei Zăvoranu, iar norii negri din relația cu Alex Ashraf au trecut.

Sursele spun că nu e chiar așa, ba chiar au început să apară din nou zvonuri de despărțire. Până acum, nici unul dintre cei doi nu a vorbit despre acest subiect, însă Alex a declarat că vrea să trăiască liniștit și să se plimbe în voie.

Alex a făcut un live cu prietenii din online, iar aceștia au fost extrem de curioși să afle ce se întâmplă între el și Oana în acest moment. Întrebat dacă are probleme cu Oana Zăvoranu, Ashraf a evitat răspunsul, spunând că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

Ce se întâmplă între Alex și Oana?

„Aș vrea să iau țara la picior”

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (…) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie.

Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex”, a afirmat Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

„Nu vreau să dau nimic, nici o informație”

Pe de altă parte, Alex a dat de înțeles că nu vrea să mai fie asociat cu nimeni, pentru că i s-a spus de multă lume că e diferit de ceea se vede la televizor. „Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi.

Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a mai spus Alex Ashraf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre