Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley a fost testat antidrog de Poliție. Artistul recunoaște că a greșit

Smiley a fost testat antidrog de Poliție. Artistul recunoaște că a greșit
Îndrăgitul artist Smiley a încălcat legea, iar Poliția l-a prins. Acesta a fost surprins sâmbătă, în județul Tulcea, conducând cu viteză foarte mare.

Smiley a rămas fără permis timp de 90 de zile, cu posibilitatea de a-l recupera în 60 de zile dacă va susține un examen. Artistul a fost surprins de aparatul radar conducând cu o viteza de 104 km la oră, într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h.

Artistul a fost sancționat și cu o amendă în cuantum de 1.305 lei, scrie tulceanoastră.ro.

„Polițiștii au depistat, pe DJ 222, km 9+300, în zona de limitare a vitezei de 50 km/h, un bărbat care conducea un autovehicul cu 104 km/h. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere, iar exercitarea dreptului de a conduce vehicule a fost suspendat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Tulcea.

Nu e prima oară când calcă pedala prea tare

Smiley a mai avut astfel de evenimente și în trecut. În august 2020, pe Autostrada Soarelui, polițiștii au oprit 25 de șoferi care circulau cu viteză excesivă, printre care și cântărețul Smiley, scrie EvZ.ro.

Vehiculul pe care îl conducea a fost înregistrat de radar circulând cu o viteză de 153 de kilometri pe oră. Ca urmare, a fost sancționat cu o amendă de 580 de lei și i s-au aplicat trei puncte penalizare. De asemenea, Smiley a fost supus unui test cu aparatul antidrog.

După ce a primit amenda pentru viteză, Smiley a postat un mesaj pentru fanii săi.

Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h.

Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a scris Smiley.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre