Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc în Poliție. Frumoasa de la MAI surprinsă în cea mai jenantă impostază, de către paznicul unui magazin

Șoc în Poliție. Frumoasa de la MAI surprinsă în cea mai jenantă impostază, de către paznicul unui magazin
Una dintre cele mai frumoase agente MAI din Iași a crezut că poate să facă orice, pentru că nimeni nu o va prinde. Dar și-a făcut uniforma de râs.

Când tânăra, agent principal la Inspectoratul General pentru Imigrări apărea în uniformă, toată lumea era fascinată de frumusețea ei. Din nefericire însă, a făcut un pas greșit, care a i-a adus mari probleme.

A fost prinsă de paznic cu lucrurile furate

În vârstă de 22 de ani, angajata Ministerului de Interne în funcția de agent principal la Inspectoratul General pentru Imigrări, Iași a fost la cumpărături într-un magazin într-un centru din zona Tudor Vladimirescu. Fata, care era din Vaslui, nu a rezistat tentației și a plecat cu mai multe obiecte de îmbrăcăminte.

Când a ajuns la ieșirea dintr-un magazin de haine, ghinionul a făcut să sune alarma. Paznicul a venit imediat lângă polițistă și a verificat-o. Nu i-a venit să creadă când a văzut că aceasta furase mai multe articole de îmbrăcăminte. Haina de polițist nu a scăpat-o de probleme, pentru că a fost ridicată de colegi. Abia după ce oamenii legii i-au pus întrebări, a aflat că este agent MAI. Acum, frumoasa agentă s-a ales cu dosar penal pe care i l-au făcut polițiștii.

Agentă MAI, prinsă la furat. Sursă foto: BZI

Prejudiciul creat s-a ridicat la suma de 554 de lei

„La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru BZI.

Singurul venit al tinerei este salariul

Geanina Francesca Lorenț, angajată recent la Inspectoratul General Pentru Imigrări, trăiește, potrivit declarației de avere pe care a completat-o la sfârșitul lunii mai doar din salariu. Pe numele ei nu există nici un bun. Dacă va fi găsită vinovată pentru furt, aceasta ar putea fi condamnată și va rămâne și fără locul de muncă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre