Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoferul care a condus un Lamborghini în Parlament a distrus un covor extrem de valoros. Responsabilii se fac că plouă

Șoferul care a condus un Lamborghini în Parlament a distrus un covor extrem de valoros. Responsabilii se fac că plouă
În interiorul instituției a fost văzut un Lamborghini galben de toată frumusețea, iar șoferul făcea manevre ca pe stradă.

Personalități din mai mult domenii au prezente la Gala Luxury 2022 care a avut loc la Palatul Parlamentului. Toată lumea a fost atentă la un Lamborghini condus chiar pe holuri.

Scene șocante în Parlament. Un șofer care a condus un Lamborghini galben a distrus un covor extrem de valoros

Gala Luxury 2022 a adunat personalități importante din toate domeniile de activitate, care au venit să sărbătorească 16 ani de excelență pe piața din România. Reprezentanții Lamborghini au expus un superb autoturism chiar lângă scenă. La un moment dat însă, la volanul acestuia s-a urcat un bărbat, care a făcut mai multe manevre de întoarcere a bolidului de lux.

@alin.grigore

Când plouă afară și nu ai umbrela la tine. 📍Parlamentul României.

♬ sunet original – Alin Grigore

Fără să-i pese că va distruge un vechi covor persan, lucrat manual, care datează de pe vremea lui Ceaușescu. Consilierul din cabinetul președintelui Comisiei pentru tineret și sport al Camerei Deputaților, Alin Grigore a filmat tot. Apoi a publicat pe contul său de Tik Tok un film de câteva secunde cu mașina în exercițiul funcțiunii. E lesne de înțeles că internauții au trimis tot felul de comentarii, picanteriile fiind la înălțime.

„Ce taxe inventăm sau mărim să luăm tuturor parlamentarilor, câte o jucărie de genul ăsta”?

„Trebuia să fie mașina de servici pentru parlamentari dacă reușeam să intrăm în Schengen,” au fost de părere unii. Mai duri, alții spun că „Tot noi plătim și curățatul covorului și că luăm amenzi când o lăsăm două minute pe avarii pe marginea șoselei…”.

Și comentariile nu se opresc aici: „Era prea scumpa parcarea cu plata de afară”, „Ce taxe inventăm sau mărim să luăm tuturor parlamentarilor, câte o jucărie de genul ăsta”? În 2 săptămâni tot guvernul are câte una, au mai spus internauții, șocați de ceea ce au văzut pe holurile Parlamentului.

De ce sunt atât de scumpe covoarele persane

Nu sunt nici învechite, nici demodate, așa cum spun unii cârcotași, ci la mare căutare și acum. Pentru realizarea unui asemenea obiect de artă e nevoie uneori de ani mulți, iar procedeul e foarte complicat. Pentru a crea un covor persan unic și perfect, se începe prin a vopsi lâna, prin fierbere, folosindu-se culori extrase din diverse plante.

Se vor face apoi gheme care sunt trimise triburilor, care  vor folosi războaie de țesut. Totul e făcut așa cum scrie la carte, iar acest lucru e dovedit de existența a mii de noduri pe metru pătrat. Cel mai scump covor persan s-a vândut la o licitație pentru suma de 33,8 milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre