Simona Ionescu / Redactor Șef

Soldații ruși, leșinați de foame. La ce au recurs ca să supraviețuiască

Soldații ruși, leșinați de foame. La ce au recurs ca să supraviețuiască
Președinte, soldat, vedetă sau om de rând, când foamea te apasă ești în stare de orice ca să-ți potolești stomacul. Ce au fost în stare să facă câțiva soldați ruși.

Vladimir Putin își bate joc de proprii soldați. Printre bombardamente, rușii alearga găinile oamenilor, pentru a le mânca. Sunt leșinați de foame.

Soldații ruși, leșinați de foame. La ce au recurs ca să supraviețuiască

Vladimir Putin s-a făcut de râs cu soldații trimiși pe front. Întrucât aceștia nu au ce să mănânce, au dat iama în găinile ucrainienilor. Un localnic din țara bombardată de liderul de la Kremlin a filmat de la fereastră mai mulți soldați ruși care au intrat într-o curte în speranța că vor reuși să prindă câteva înaripate și să-și asigure masa pentru câteva zile.

Cei din armata lui Putin au început să alerge bietele zburătoare, să le bată cu bățul, ca în final să le adune într-un sac.

Soldații, trimiși la luptă cu conserve vechi de câțiva ani

Cu ceva timp în urmă a mai ieșit la iveală un alt lucru demn de toată jena. Vladimir Putin și-ar fi trimis la luptă soldații dându-le conserve vechi de câțiva ani. De asemenea, rușii au fost filmați când au spart mai multe magazine de unde au furat mâncare. Ucrainienii și-au dat seama cine a făcut acest gest, pentru că au găsit o insigna din Rusia.

Pe site-ul Europaliberă au apărut mai multe video-uri în care se vede clar cum rușii au au fost surprinși și în benzinării, de unde au furat nu doar combustibil, ci și mâncare și apă.

Au lăsat ucrainienii fără apă, căldură, mâncare și medicamente

Răutatea rușilor a mers până într-acolo încât au oprit căldura și lumina ucrainienilor, lăsând oamenii fără nici o posibilitate de a-și achiziționa o pâine sau medicamentele necesare. Puși într-o asemenea situație fără precedent, aceștia au topit zăpadă, ca să aibă cum să se hidrateze.

Sursă foto: europalibera

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre