Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora lui Celine Dion povestește cum arată acum viața cântăreței și ce intenționează să facă de Crăciun

Sora lui Celine Dion povestește cum arată acum viața cântăreței și ce intenționează să facă de Crăciun
Celine Dion se află mereu în gândurile și rugăciunile fanilor săi, de când se luptă cu sindromul de rigiditate, care o împiedică să cânte. Ce preconizează surorile să facă de Crăciun.

În timp ce valoroasa Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, se luptă să trăiască, familia o sprijină necondiționat. Sora ei, Claudette, a vorbit despre viața artistei într-un interviu pentru Hello! Canada. S-a amintit și de sărbătoarea Crăciunului.

Împărtășind planurile lui Celine pentru anul care urmează, Claudette, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit că familia speră în recuperarea cântărețeis, la fel ca și fanii vedetei. Sora lui Celine a adus în discuție și Crăciunul, punctând faptul că în familia ei se păstrează tradiția de când trăiau părinții.

„Prezența ei ar fi cel mai minunat cadou”

„Urmăm o tradiție pe care mama noastră a modelat-o pentru noi, la fel și tatăl nostru, de a ne aduna ca o familie pentru a sărbători Crăciunul. Nu putem ști ce cadou minunat vom avea de Crăciun. Dar prezența ei ar fi cel mai minunat cadou. Nu se știe niciodată. Ne încrucișăm degetele și îi trimitem toată dragostea și gândurile noastre pozitive”.

Claudette, sora lui Celine Dion

Celine trăiește alături de sora ei, Linda

Cântăreața este cea mai tânără dintre cei 14 frați și locuiește cu sora ei, Linda, care o ajută să se recupereze. „Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu. Ea ascultă cât mai mult posibil cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare.

Sincer, cred că are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna se dă peste cap, încearcă mereu să fie cea mai bună și să fie la înălțimea jocului ei. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți. (…) Avem încredere în ea.

Este ceva înnăscut la ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții… Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a declarat Claudette pentru Le Journal de Montreal.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre