Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorana Cîrstea devine nora lui Ion Țiriac. A fost vioara a doua și în amor și pe teren

Sorana Cîrstea devine nora lui Ion Țiriac. A fost vioara a doua și în amor și pe teren
Sorana Cîrstea, una dintre cele mai populare jucătoare de tenis din circuitul WTA, mai exact numărul 75 în lume, își va pune pirostriile. Ea va deveni nora celui mai cunoscut tenismen de la noi, dar și nevastă de miliardar. După o relație în care a fost amantă și a trebuit să se ascundă, sportiva a putut, în sfârșit, să își oficializeze relația.

Ea s-a logodit de câteva luni cu Ion Alexandru Țiriac (43 de ani), fiul fostului sportiv și actual om de afaceri. Cei doi au o relație care durează de mai mult timp, dar a trebuit să aștepte afirmarea publică a iubirii până ce Țiriac junior a divorțat de  Ileana Lazariuc, alături de care a avut o căsnicie de 10 ani.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris, pe Facebook, Ileana Lazariuc, la finele anului trecut.


Adevărul iese la iveală. Care a fost, de fapt, motivul retragerii prințului Harry din Familia Regală

Margherita se face fată cuminte? Părinții au luat măsuri serioase


Divorțul venea după ce Alexandru Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe Sorana din tribune. Chiar dacă că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau în poze, aveau deja mai multe vacanţe frumoase împreună.

Potrivit unor apropiați ai celor doi care au vorbit cu jurnaliștii, Sorana a primit deja un inel superb, în pandemie. E adevărat că sportiva e extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei, doar prietenii apropiați știind că e un inel de logodnă primit de la Ion Ion Țiriac. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani. Odată cu eliberarea lui Țiriac junior, cei doi își doresc să întemeieze o familie.

Avere de 6 milioane de dolari

Sportiva româncă a avut, până la Ion Ion o relație cu columbianul Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017. Sud-americanul, acum în vârstă de 32 de ani, este, ca și ea, tenismen profesionist. Momentan se găsește  pe locul 295 în topul ATP.

Odată cu logodna, presa sportivă scrie și că românca încearcă și o revenire de efect în lumea tenisului. În urmă cu o lună, Cîrstea și-a angajat un nou preparator fizic, Teo Cercel, același pe care l-a concediat Simona Halep la începutul anului 2020.

Sorana încearcă să își pregătească întoarcerea în forță în circuit. Ultimul meci al Soranei a fost în februarie, la turneul de Doha, când a pierdut în fața Elenei Rybakina, cu următorul scor:  6-3, 3-6, 1-6.

Sursa foto: Instagram / Sorana Cîrstea, Radioinfinit.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre