Simona Ionescu / Redactor Șef

Sosia celebrului actor Keanu Reeves spală vase în Thailanda. A rupt TikTok-ul în două

Sosia celebrului actor Keanu Reeves spală vase în Thailanda. A rupt TikTok-ul în două
Sosia lui Keanu Reeves a fost surprinsă spălând vase și vânzând sepie la grătar în Thailanda. Seamănă atât de bine cu celebrul actorul, că îi poți deosebi cu mare greutate.

Un bărbat care seamănă foarte mult cu Keanu Reeves a fost văzut recent în Thailanda, făcând lucruri cu totul diferite de ceea ce te-ai aștepta de la „John Wick”. Sosia vedetei a fost filmat când vindea sepie la grătar și spăla vase.

Videoclipurile cu acesta au strâns milioane de vizualizări

@tuktiklife

♬ John Wick – Connor Price & ANAS

Într-o serie de videoclipuri TikTok realizate de @tuktiklife, sosia lui Keanu Reeves poate fi văzută pregătind băuturi, spălând vase și chiar purtând pantaloni ciudați, în timp ce vinde sepie la grătar de pe o motocicletă.

@tuktiklife

Everything got a price🐙 ปลาหมึกมั้ยคร้าบบบ #thailand #johnwick #fyp #ขึ้นฟีดเถอะ

♬ โคตรซิ่ง – แจ๊ส สปุ๊กนิค ปาปิยอง กุ๊กกุ๊ก

Unul dintre videoclipuri, care îl arată pe bărbatul după care întorc capul toate doamnele și domnișoarele cum face cafea la o tarabă thailandeză în timp ce poartă un șorț, a adunat peste 6,1 milioane de vizualizări. În același timp, videoclipul unde bărbatul conduce o motocicletă și vinde sepia a strâns până acum peste 6,6 milioane de vizualizări,

Oamenii se opresc în drum și fac fotografii cu sosia

@tuktiklife

วุ้นเส้นไฟแดง… #thailand #fyp #วุ้นเส้น

♬ Trending Sound 2023 – 𝐍𝐒 | 𝐓𝐈𝐊𝐓𝐎𝐊𝐒𝐇𝐎𝐏 🛍

Într-o altă scenă, îmbrăcat într-o cămașă albă și cravată, sosia spală vase pe marginea drumului, în timp ce oamenii care trec prin zonă fac poze cu el. Publicațiile thailandeze Thaiger și The Nation au relatat că unii oameni s-au întrebat dacă bărbatul care seamănă atât de mult cu actorul, ar putea fi dublura lui Keanu Reeves, care ar putea filma un nou film „John Wick” în Thailanda.

Cu toate acestea, potrivit Thai PBS World, acest lucru nu este posibil, deoarece Keanu Reeves se află în prezent în SUA și lucrează la un nou proiect muzical și s-a tuns scurt. Se pare că numele sosiei fidele a lui Keanu Reeves este Marcos Jeeves, iar cei care îi privesc pe cei doi cu greu și-ar da seama care dintre ei e cu adevărat actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre