Simona Ionescu / Redactor Șef

Sosia rusească a lui Leonardo DiCaprio nu mai prezintă interes. A fost trimisă pe front. Foto

Sosia rusească a lui Leonardo DiCaprio nu mai prezintă interes. A fost trimisă pe front. Foto
Roman Burtsev a avut ceva succes ca sosie a lui Leonardo DiCaprio obținând roluri în reclame, inclusiv pentru vodca Five Lakes. Din nefericire, acum a fost trimis pe front.

S-a luat decizia ca sosia lui Leonardo DiCaprio, un fost specialist IT, să ajungă pe front pentru că s-a îngrășat foarte rău și nu mai seamănă cu idolul său.

Sosia lui DiCaprio s-a luptat cu greutatea încă din 2016

DiCaprio și sosia lui din Rusia

Roman Burtsev, în vârstă de 41 de ani, a obținut diverse roluri în calitate de sosie al actorului câștigător al premiului Oscar. Și a sperat că asemănarea sa cu superstarul de la Hollywood îi va aduce faimă, avere, soție și copii.

El a avut însă probleme cu greutatea încă din 2016, însă colăceii s-au adunat și mai mult odată cu pandemia.

„Problemele au început odată cu introducerea restricțiilor în aprilie 2020 și acum oamenii au uitat de mine. Am încercat multe metode de pierdere în greutate înainte de a o găsi pe a mea și acum sunt în plin proces de slăbire”, a mărturisit acesta.

Sosia lui DiCaprio a lucrat la piață și la un magazin de feronerie

Sosia lui Leonardo di Caprio gras

Burtsev, care este singur, a jurat să dea jos kilogramele în 2021 și a spus că va fi „în top” până la „Anul Nou 2022”, dar nu a reușit. Înainte de a alătura armatei ruse, Burtsev a locuit împreună cu părinții săi și o pisică într-un apartament închiriat, oferit de stat în Podolsk, în apropiere de Moscova.

În ultima vreme, pentru că nu avea bani, sosia lui DiCaprio făcuse munci mărunte la o piață și lucrase și la un magazin de feronerie.

Dacă este ucis, familia ar primi 99.000 de lire sterline

Sosia lui Leonardo DiCaprio a ajuns pe front

Bărbatul ar fi semnat un contract și ar fi primit 16.000 de lire sterline, urmând să încaseze 1625 de lire sterline pe lună, atâta timp cât rămâne în viață pe linia frontului.

Dacă este ucis, familia sa ar putea primi până la 99.000 de lire sterline. O fotografie îl arată pe grăsuțul Burtsev, care este cu opt ani mai tânăr decât DiCaprio, pe linia frontului, ținând în mână o armă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri