Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Mariei Dragomiroiu face declarații incendiare despre Maria Ciobanu. De ce n-a învățat nici acum să vorbească engleza

Soțul Mariei Dragomiroiu face declarații incendiare despre Maria Ciobanu. De ce n-a învățat nici acum să vorbească engleza
La 85 de ani pe care i-a împlinit recent, Maria Ciobanu a rămas la fel de elegantă și cu o voce ieșită din comun. Cum reușește vedeta să se mențină.

Ea e ”Ciocârlia muzicii populare românești”, cu viață de poveste. Maria Ciobanu și-a serbat ziua de naștere în România.

Soțul Mariei Dragomiroiu face declarații incendiare despre Maria Ciobanu. De ce n-a învățat nici acum să vorbească engleza

Într-un interviu pentru Ego, Ionuț Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, a mărturisit că marea cântăreață și-a serbat ziua de naștere la Sibiu, unde va cânta și câteva melodii pentru cei dragi. Din păcate, Ionuț nu i-a putut fi alături pentru că a avut spectacole și fetele, Leontina și Camelia au lipsit fiind, de asemenea, ocupate în America. Ionuț a mărturisit totodată că Maria Ciobanu nu a învățat engleza, pentru că i s-a părut grea, așa că vorbește tot românește.

„Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment”

”Din păcate, nu o să fiu mâine lângă ea, la petrecere, căci am două concerte și o nuntă la Craiova, dar dânsa o să se serbeze la Sibiu, alături de câțiva prieteni de suflet, oameni dragi, cred că o să și cânte câteva piese. Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment.

Mama se va întoarce în America săptămâna viitoare. Chiar dacă locuiește peste Ocean, mama nu știe limba engleză, vorbește tot românește, limba engleză e mai grea. Vă mulțumesc pentru urări, o să îi transmit mamei mele gândurile voastre bune!”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Ego.

N-a făcut niciodată playback

La rândul său, celebrul organizator de spectacole Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a spus câteva cuvinte din suflet pentru vedetă. El susține că niciodată în viața sa, Maria Ciobanu nu a făcut playback. ”Eu și Maria Dragomiroiu, soția mea, îi dorim sănătate și ”La mulți ani!”, alături de frumoasa ei familie.

Pot spune că mă bucur că m-am aflat printre organizatorii cu care dânsa a lucrat, este o româncă adevărată, care a dus peste Ocean muzica noastră. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să trăiască ani mulți! Maria Ciobanu mai vine la spectacolele pe care le organizez în America, mai cântă și dânsa, recent a fost invitată și la un Festival din California. Cântă mai rar, dar mai cântă. Și cântă foarte bine.

„Maria Ciobanu este <<Ciocârlia muzicii populare românești>>, iar Irina Loghin este <<Regina muzicii populare românești>>”

Le are cu vocea și la vârsta asta, cântă live, nu știe să facă playback! Eu am și studii de specialitate în muzică și vă pot spune că Maria Ciobanu a cântat toată viața live. A fost o plăcere și o onoare că am colaborat și mai colaborez cu dânsa.

Eu am o artistă lângă mine, pe soția mea, Maria Dragomiroiu, dar vă pot spune că Maria Ciobanu este ”Ciocârlia muzicii populare românești”, iar Irina Loghin este ”Regina muzicii populare românești”. Despre soția mea nu zic nimic, îi las pe alții să o laude”, a spus Bebe.

Bebe Mihu este cel mai cunoscut impresar și organizator de spectacole pentru cântăreții de folclor, dar și pentru mari voci ale muzicii ușoare.

Sursă foto: ego

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre