Simona Ionescu / Redactor Șef

SRI caută vorbitori de limbi străine, chiar și fără studii superioare

SRI caută vorbitori de limbi străine, chiar și fără studii superioare
Ați visat să fiți spion, ca James Bond? Aveți o șansă: SRI SRI caută vorbitori de limbi străine, chiar și fără studii superioare. Candidații trebuie să treacă inclusiv teste psihologice și examene medicale.

Cel mai mare serviciu secret din România angajează și nu face un secret din asta! SRI a anunțat pe toate canalele, inclusiv pe cele de social media, că recrutează cunoscători de limbi străine, chiar dacă nu au studii superioare, scrie stiriletvr.ro.

SRI caută vorbitori de limbi străine

SRI a anunțat că recrutează vorbitori de limbi rare. Pe lista de cerinţe sunt 20 de limbi străine, inclusiv dari, punjabi, hindi, urdu și rromani.

Candidații trebuie să treacă inclusiv teste psihologice și examene medicale. În medie, procesul de selecție durează între 6 și 9 luni.

SRI vrea oameni care vorbesc arabă, chineză, coreeană, rusă, ebraică, dar şi dari, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi sau urdu.

Specialiștii în resurse umane ai SRI nu se așteaptă la un număr foarte mare de aplicanți.

Cu un buget de aproape 2,9 miliarde de lei în acest an, SRI răspunde de securitatea internă, ocupându-se inclusiv de zona antiteroristă și de contraspionaj.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre