Simona Ionescu / Redactor Șef

Știrea momentului. Ce se întâmplă cu trupa 3 SUD EST chiar acum

Știrea momentului. Ce se întâmplă cu trupa 3 SUD EST chiar acum
Trupa pop care făcea furori la finalul anilor 1990 și la începutul anilor 2000 a luat o decizie majoră. Toamna aceasta, artiștii au celebrat 24 de ani de când au înființat trupa.

În septembrie cântăreții de la 3 SUD EST au prezentat imagini de la începutul trupei, în studioul constănțean 3M.

3 SUD EST este o formație românească de muzică pop și dance, formată în data de 17 septembrie 1997. După 11 ani de activitate, formația s-a desființat în noiembrie 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – „Emoții”.

În istoria muzicii autohtone, aceasta este una dintre cele mai de succes formații românești. Cei trei constănțeni erau supranumiți  „Regii muzicii dance”. În primii ani de existență,  formația a bătut mai multe recorduri de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Apoi albumul lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD.

Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei, scrie wikipedia.org. Prin martie, anul acesta, 3 SUD EST și-a amintit de vremurile bune. Trupa a lansat, alături de Andra, piesa „Jumătatea mea mai bună”. Numai pe canalul vedetei,  piesa are aproape 50 de milioane de vizualizări.

Ce se întâmplă cu trupa 3 SUD EST chiar acum

Odată cu iarna, artiștii au decis însă să plece din țară. Componenții 3 SUD EST au obținut și vizele necesare. Ei au decis să plece  peste ocean, în America. ce vor face acolo, au transmis chiar americanii.

„Nu trebuie să fii vedetă pop-rock ca să primești o viză – pe bune!  Mulțumim 3 SUD EST pentru vizita făcută la Ambasadă pentru interviul de viză, #amintirile noastre sunt scurte și din când în când, trebuie să intervievăm solicitanții, chiar dacă au mai fost în SUA. Vă urăm mult succes la spectacolele următoare din SUA și credem că vă veți descurca foarte bine pentru că voi sunteți #jumătateamaibună”, au transmis oficialii Ambasadei SUA la București.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre