Simona Ionescu / Redactor Șef

Super ofertă! Un om de afaceri din Bihor oferă 100.000 de euro pentru o informație

Super ofertă! Un om de afaceri din Bihor oferă 100.000 de euro pentru o informație
O mega ofertă de 100.000 de euro este pusă în joc de un om de afaceri din România. Acesta este dispus să plătească întreaga sumă acelei persoane care îi oferă o informație.

Afaceristul bihorean Mihai Borciu oferă o mega-recompensă de 100.000 de euro pentru a afla numele celui care a comandat incendierea autoturismului său. Fapta s-a petrecut cu o săptămână înainte de Paști. Persoane momentan neidentificate au vrut să incendieze una dintre maşinile afaceristului din Sântandrei, un Porsche Cayenne. Incidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 aprilie, după ora 2:00. Mașina, care se afla în fața vilei lui Borciu, a fost stropită cu benzină, apoi sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, a fost plasată pe plafonul bolidului.

Afaceristul Mihai Borciu oferă recompensă grasă ca să afle cine a vrut să-i incendieze mașina

Incendiul a fost văzut la timp şi a fost stins înainte să ajungă pompierii, focul distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului. Așa cum scrie presa bihoreană, cazul se află în ancheta Poliţiei Bihor.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările se desfăşoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală”, a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

Mihai Borciu oferă 100.000 de euro pentru informații

„Anunţ că ofer recompensă, 100.000 euro oricui îmi oferă informaţii care duc la identificarea celui care a indrăznit să atenteze la un bun de-al meu, inclusiv celui care a comis fapta. Pot să-l asigur pe acesta că nu va avea nici o repercursiune din partea mea sau a organelor de poliţie.  Sunt strict interesat de cel care a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău.  Toate bunurile mele sunt asigurate.

Cu fapte de genul nu-mi atrage nimeni atenţia, pe mine nu mă impresionează şi nici n-am impresionat niciodată pe nimeni dând foc la maşini sau să bat maşini. Faptele de genul sunt făcute de oameni slabi care nu sunt în stare de altceva.

Sî facă Dumnezeu dreptate. Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gandit-o nu va putea trăi cu gândul, dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda. Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni, pentru că m-i s-a arătat că e un apropiat de-al meu şi nu i-am vrut necaz în familie. Acum până nu se va afla nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor.

Şi incidentul meu cu naşu’ tot de la îmbârligături a început. Toti îl vorbiţi urât acuma, dar v-am zis, încercaţi-l dacă aveţi curaj, să vedeţi că nu e cum vorbiţi voi de fricos şi slab. Dacă n-am dat curs când am aflat cine a început vorbele online, asta nu înseamnă că de data asta va rămâne aşa”, a transmis omul de afaceri printr-un e-mail adresat publicației citate.

Sursa foto: Bihoreanul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre