Simona Ionescu / Redactor Șef

Târgul de Crăciun de la Craiova, cel mai tare din România. Ce surpriză li s-a pregătit vizitatorilor

Târgul de Crăciun de la Craiova, cel mai tare din România. Ce surpriză li s-a pregătit vizitatorilor
Premiat de două ori la nivel european, Târgul de Crăciun de la Craiova își va deschide porțile pe 17 noiembrie 2023 și le aduce vizitatorilor o extraordinară surpriză.

Considerat unul dintre cele mai frumoase târguri din Europa, Târgul de Crăciun de la Craiova are multe surprize plăcute celor care-i trec pragul. Dar cea mai mare atracție pentru sărbătorile din decembrie este  prima roată panoramică hi-tech din România.

La Târgul de Crăciun de anul acesta de la Craiova, care-și va deschide porțile azi, 17 noiembrie 2023, toată lumea se va bucura de roata enormă construită în Olanda, de 40 de metri, care are în centru un ecran LED, pe care va fi rulată grafică video. O noutatea absolută în România, care va atrage, cu siguranță, vizitatori din toată țara.

„Este prima din România care are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecţia de vizualuri grafice cu mii de culori”

”Târgurile de Crăciun din România pot concura cu brio în topul celor mai frumoase din Europa, în ultimii ani, iar cel de la Craiova nu face excepţie.

Cea mai mare atracție de la Târgul de Crăciun de la Craiova este prima roată panoramică hi-tech din România. Sursă foto: observator

Suntem bucuroşi că anul acesta am putut instala, lângă Teatrul Naţional Marin Sorescu, o roată absolut spectaculoasă. Este prima din România care are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecţia de vizualuri grafice cu mii de culori.

„Atracţii care aduc un strop de magie şi îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”

În plus, are sute de mii de luminiţe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot oraşul de la înălţime, plutind deasupra întregului târg de Crăciun. Suntem bucuroşi că putem furniza astfel de atracţii pentru festivaluri, parcuri de distracţii sau târguri tematice în toată ţara. Atracţii care aduc un strop de magie şi îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, a declarat Lucia Prăjişteanu, CEO Britta Trading, cel mai mare furnizor de atracţii pentru parcuri de distracţii din România.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre