Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații incredibile: „Acest copil a fost ca un trofeu”

Tatăl lui Vlad Pascu, declarații incredibile: „Acest copil a fost ca un trofeu”
Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai a dat declarații ciudate într-un interviu în care a vorbit despre fiul său.

Tatăl lui Vlad Pascu susține cu tărie că în noaptea accidentului fiul său nu s-ar fi drogat și că este un „trofeu”.

S-a drogat în Olanda

Pascu senior a acordat un interviu controversat în care a vorbit despre fiul său.  Potrivit declarațiilor lui Mihai Pascu, substanțele interzice care i-ar fi fost găsite în sânge în seara în care i-a omorât pe cei doi tineri în stațiunea 2 Mai ar fi provenit de la o escapadă din Olanda. Mai mult, Mihai Pascu spune că vinovată pentru imaginea „stricată” a fiului său este doar presa, iar fiul său „a fost ca un trofeu, este un trofeu”.

„Eu consider că au fost alte lucruri la mijloc”

„Vlad nu este atât de negru pe cât l-au făcut cei cu televiziunile. Eu consider că au fost alte lucruri la mijloc. Ce înseamnă droguri? Pentru că toată lumea vorbește că a fost drogat…iată valorile drogurilor în seara aceea, atenție cei care pleacă în străinătate, asta a făcut în Olanda, cocaină”, a spus bărbatul în timp ce arăta telefonul mobil.

A vorbit cu fiul aflat în penitenciar

Cu zâmbetul pe buze, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, Mihai Pascu și-a sunat băiatul aflat în penitenciar. „Încerc să mă pregătesc pentru ziua de mâine, care este o zi, cum ști și tu, a familiei noastre. Este numărul de penitenciar. Purtăm o mare grijă în spate pentru noi, că avem toate familia acuzații pe care trebuie să le ducem”, spune bărbatul.

„Eu știu cine sunt și tot ce se televizează arată doar partea neagră a mea”

Tânărul a spus că are remușcări și dacă ar fi să dea timpul înapoi „aș porni pe o altă cale și mi-aș face o altă viață”. ”Pentru că știu că am făcut greșit. S-a întâmplat și tragedia asta. Aș da orice să dau timpul înapoi ca să fac totul diferit. Eu știu cine sunt și tot ce se televizează arată doar partea neagră a mea. Îmi asum fapta respectivă și încerc să merg mai departe. Și sper să aduc un plus valoarea la un moment dat și să încerc măcar 10% să repar ce am stricat”, susține Vlad Pascu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre