Simona Ionescu / Redactor Șef

Telenovela Lasconi. S-a sucit micuța artistă LGBTQ și vrea să se împace cu mama

Telenovela Lasconi. S-a sucit micuța artistă LGBTQ și vrea să se împace cu mama
După ce și-a făcut mama cu ou și cu oțet, fiica Elenei Lasconi, membră a LGBTQ vrea să se împace cu mama.

Fiica Elenei Lasconi s-a sucit și a dat un nou mesaj, în care și-a pus cenușă în cap. Regretă tot ce a făcut și vrea să se împace cu mama.

Fiica primarului din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, Oana, a postat un nou mesaj pe contul de instagram în care a mărturisit că regretă tot ce a spus. E vorba de mesajul că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” după ce mama sa a votat da pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie.

„Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă și dezaprobare, o discriminare”

„Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă, nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur că am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă și dezaprobare, o discriminare.”, a spus Oana Lasconi pe contul de socializare.

Nu dorește să intre în politică

Pe de altă parte, ea susține că nu se pune problema să intre în politică, așa cum s-a speculat în ultima perioadă.

„Unii au spus că am folosit astea drept rampă de lansare în politică.

Fiica Elenei Lasconi s-a sucit. Vrea să se împace cu mama

Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă, ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos. Îmi doresc să oprim acest scandal, să-l încheiem și să pornim un dialog”.

„Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună”

„Haideți să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm. Dar vă rog frumos, vă rog din toată inima să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă cu un vot pentru îngrădirea unor drepturi. E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Dar părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună din toate punctele de vedere, la oameni mai fericiți, la un trai mai bun”, a mai spus tânăra, care și-a revizuit complet prima intervenție, când zicea că e dezgustată de mama homofobă.

„O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”

După primul mesaj al fiicei sale, Elena Lasconi a mărturisit, potrivit surselor, că vrea să plece la Paris să lămurească situația cu fiica sa. „Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”, a afirmat primărița din Câmpulung Muscel, posibilă candidată la președinție din partea USR.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre